| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Μαχητής | Θα βοηθούσε αρκετά αν μας έλεγες τι κάρτα γραφικών έχεις αλλά και γενικά από τι αποτελείται το PC σου. Επειδή και 'γω αντιμετοπίζω ένα σχεδόν ίδιο πρόβλημα, κατάφερα να βρω μία "προσωρινή" λύση. Καταρχήν, το συγκεκριμένο πρόβλημα το είχες πάντα ή παρουσιάστηκε πρόσφατα? Πχ τον χειμώνα αν είναι ζήτημα θερμοκρασίας δεν θα πρέπει να είχε κολλήματα. Όπως και να χει καλού κακού κατέβασε τους πιο πρόσφατους drivers για την κάρτα σου, αν είναι nVidia από δω: Drivers - Download NVIDIA Drivers Στο ζουμί της υπόθεσης. Θα κατεβάσεις αυτό εδώ το προγραμματάκι ονοματι RivaTuner RivaTuner v2.24c download from Guru3D.com Και αναλογα με την καρτα γραφικων σου (ελπίζω να υποστηρίζεται) θα ρυθμίσεις χειροκίνητα τις στροφές του FAN της. Συνήθως από default είναι στο 40%, θα τις ανεβάσεις γύρω στο 80% και τότε θα δοκιμάσεις να τρέξεις το WoW για να δούμε αν θα ξανακολλήσεις και σε πόσο διάστημα. Από τότε που εφάρμοσα αυτή την τεχνική πρέπει να περάσουν πάνω από 6-7 ώρες για να κολλήσει το δικό μου PC, ίσως και περισσότερο. Τελευταία έχει να κολλήσει αρκετές ημέρες.. Έριξα και ένα καθάρισμα το εσωτερικού του πύργου και ίσως βοήθησε και αυτό. |
| | |
| | #12 |
| Ήρωας | Το κατεβασα το δευτερο και αναβαθμισα την καρτα γραφικων μονο που τα γραφικα τα δεινχει σαν σπασμενα. Σας Ευχαριστω ολους για τις βοηθειες σας! Τελευταία επεξεργασία από treloorc : 14-06-10 στις 17:50 |
| | |
| | #13 |
| Ήρωας | Μία λύση ακόμα είναι να αφήσεις το κουτί του υπολογιστή σου κάμπριο όπως λέμε, δηλαδή να βγάλεις το ένα καπάκι, γιατί όπως κατάλαβα η κυκλοφορία του αέρα στον υπολογιστή σου δεν είναι σωστή, με αποτέλεσμα να έχεις υπερθέρμανση. Άφησε το ανοιχτό παίξε το game και δες τις θερμοκρασίες μετά και πες μας αν παραμένουν ίδιες. Η παρενέργεια σε αυτή την περίπτωση είναι πως εσωτερικά το Pcaki σου θα σκονίζεται περισσότερο με ανοικτό το κουτί. Μια άλλη περίπτωση είναι να αλλάξεις κουτί με μεγαλύτερο και σωστότερη κυκλοφορία αέρα, αν και συνήθως αυτά τα κουτιά είναι και λίγο πιο ακριβά. Για παράδειγμα δες αυτό το κουτάκι που έχω στο δικό μου pc και μου λύθηκαν όλα τα προβήματα υπερθέρμανσης. Sniper - Cooler Master |
| | |
| | #14 |
| Ήρωας | Το Riva Tuner δεν νομιζω να ειναι τοσο noob-friendly προγραμμα ...και μιας και μπορεις να κανεις παπαδες με το συγκεκριμενο προγραμμα συμβουλευω να μην το προτεινετε σε νεους γιατι αυριο μεθαυριο θα σας ζητανε τα ρεστα για καθε καμενη καρτα...
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #15 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
Είναι για προχωρημένους χρήστες προσοχή. | |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |