| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Βλεπετε? | |||
| Ναι | | 31 | 79,49% |
| Όχι | | 8 | 20,51% |
| Ψήφισαν: 39. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Ήρωας | Όχι τους μισώ ;|
__________________ |
| | |
| | #12 |
| Ήρωας | Παλιότερα μου άρεσαν γιατί η εκπομπή είχε μόνο σάτυρα. Πλέον μου τη σπα, ή μάλλον ο Κανάκης μου τη δίνει. Κατ' αρχάς μου τη δίνει που όλοι προσπαθούν να τον μιμηθούν. Δεύτερον, μου τη δίνει που ο Κανάκης είναι λαϊκιστής. Το παίζει παιδί του λαού, ότι όλος ο κόσμος δεν έχει λεφτά κι αυτός μαζί παρόλο που όλοι του στέλνουν SMS με 1.20€ κ.λπ. Εν τέλει, μου τη δίνει που για να πει μια μ@λ@κία κάνει 10 λεπτά ολόκληρα... "Παιδιά παιδιά το καλοριφέρ, λέει ανέκδοτο ο Στάθης" "Ήταν λοιπόν ο Batman..." "ωχ ωχ ωχ ωχ πιάστε την κουβέρτα άρχισε" " Ήταν λοιπόν ο Batman..." "Γρήγορα το καλοριφέρ!! Έλα αγκαλιαστείτε όλοι να προθερμανθούμε" κι αυτό γίνεται για πόοοοση ώρα. Και όταν ολοκληρώσει το ανέκδοτο λένε "α χα χα χα, τέτοια να μας λες να δροσιζόμαστε..." κάθε φορά. Κατά τα άλλα μου αρέσει η εκπομπή και οι συμπαρουσιαστές της. Μου τη σπα όμως ο κύριος παρουσιαστής οπότε προτιμώ να μην τη βλέπω πλέον. |
| | |
| | #13 |
| Ήρωας | Ελπίζω σαν "σωστή" να αναφέρεσαι στην απαντησή μου και όχι σε εμένα |
| | |
| | #14 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 19-05-2010
| axxxxxxx xristina! |
| | |
| | #15 |
| Ήρωας | εχω ενα προβληματακι και μπερδευω τα γενη τωρα τελευταια.. πρωτα ο lunatic τωρα η xcyanc
__________________ |
| | |
| | #16 |
| Ήρωας | χαχα 0/2..
__________________ |
| | |
| | #17 |
| Ήρωας | Καλά αν σε βολεύει το "η" κράτα το "η" δεν έχω πρόβλημα lol |
| | |
| | #18 |
| Ήρωας | Καμιά φορά βλέπω!! Συνήθως παίζω WoW! |
| | |
| | #19 |
| Ήρωας | τι λετε να φτιαξουμε μια δημοσκοπηση ποιος ειναι εθισμενος? λετε να βαλω και 2η επιλογη?? ή μονο το νααι
__________________ |
| | |
| | #20 |
| Μαχητής | θα συμφωνησω με τον ckaelir και για αλλους πολλους λογους...τους βλεπω παντως αν τυχει να δω τηλεοραση εκεινη την ωρα, αλλα δεν....
__________________ ![]() Ημέρα οργής - Dies Irae - Day Of Wrath: http://www.youtube.com/watch?v=j1C-G...eature=related |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |