| | |||||||||||
| Γενικά νέα Νέα για το World of Warcraft, The Burning Crusade και Wrath of the Lich King. |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Administrator | Επειδή υπάρχει μια σύγχυση γύρω από τα midnight events της Τετάρτης για τον ερχομό του Wrath of the Lich King επικοινώνησα με τα μεγαλύτερα καταστήματα που θα διαθέτουν το expansion. Αρχικά να πούμε πως το Υπουργείο Εμπορίου απαγορεύει το άνοιγμα των καταστημάτων για οποιαδήποτε πώληση μετά το πέρας του ωραρίου χωρίς ειδική άδεια, γι'αυτό το λόγο και κάποια καταστήματα που ήταν ανοιχτά στο launch του προηγούμενου event δε θα κάνουν κάτι ανάλογο φέτος. Πάραυτα κάποια θα ανοίξουν E-shop Το E-shop.gr θα ανοίξει:
Παπασωτηρίου Ο Παπασωτηρίου σκέφτηκε κάτι πολύ έξυπνο για να μπορέσει να ανοίξει, έτσι θα μπορείτε να προμηθευτείτε το expansion:
Πλαίσιο Το Πλαίσιο επιστράτευσε φορτηγά που θα βρίσκονται έξω από κάθε υποκατάστημα στην Αθήνα για να πουλάνε το WotLK:
Public Το Public θα ξεκινήσει το pre-release πάρτι την Τετάρτη 12 Νοέμβρη στις 20:30 όπου μέχρι το επίσημο release θα γίνονται διαγωνισμοί με πολλά δώρα (Collector's edition, συλλεκτικές φιγούρες, μπλουζάκια, WoW skins για τον υπολογιστή σας), ενώ στο κατάστημα του Συντάγματος θα είναι και τα Ημισκούμπρια! Και μόλις "χτυπήσουν" τα μεσάνυχτα θα μπορείτε να αγοράσετε το expansion, όμως για σιγουριά καλό θα ήταν να κάνετε κράτηση το expansion καλώντας το 210 3246 210. Τα υπο-καταστήματα του Public που θα είναι ανοιχτά είναι:
FNAC Το FNAC θα κάνει και αυτό ανάλογο pre-release πάρτι, στη Γλυφάδα (Σ. Καράγιωργα & Λαζαράκη) στις 12 Νοεμβρίου, στις 22:30 όπου θα μπορείτε να κερδίσετε WoW T-shirts, WoW comics, ενώ θα γίνει και διαγωνισμός καλύτερου story-teller από τους οποίους οι 3 πρώτοι θα κερδίσουν δώρο το expansion! Μέχρι τώρα δεν κατάφερα να επικοινωνίσω με το FNAC για να μάθω αν θα πουλάνε το expansion μετά τα μεσάνυχτα, οπότε καλό θα ήταν να τους ρωτήσετε εσείς. Multirama Το Multirama θα έχει ανοιχτά 3 υποκαταστήματα:
Επίσης μια είδηση περί των Collector's Edition, ο Θανάσης Λιάπης από το Πλαίσιο με πληροφόρησε πως θα έχει διαθεσιμότητα στις 13 Νοεμβρίου, στα καταστήματα του Συντάγματος, Mall, Περιστερίου και στην Θεσσαλονίκη(στο κέντρο της πόλης,επί της Τσιμισκή) από 100 κομμάτια CE σε κάθε μαγαζί, διαθέσιμα στην τιμή των 69€. Κάποια από αυτά θα διατεθούν φυσικά για προ παραγγελίες ,αλλά θα μείνουν αρκετά κομμάτια διαθέσιμα για όσους θα είναι εκεί την ώρα ανοίγματος των καταστημάτων, δηλαδή 9 η ώρα το πρωί. Εναλλακτικά Αν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να πάτε σε κανένα από αυτά τα καταστήματα μπορείτε να παραγγείλετε το Wrath of the Lich King από πολλά καταστήματα online: δείτε τη λίστα με αυτά τα καταστήματα και τις τιμές τους. |
| | |
| | #2 | ||
| High Warlord
| Μπράβο ρε Σεβαστέ, τις ψάχνει κόσμος αυτές τις πληροφορίες, θα ποστάρω το Link και στο site μας | ||
| | |
| | #3 |
| Administrator | Χαρά μου |
| | |
| | #4 |
| Μαχητής | collectors εεε ... όσο για τα ζωάδια στο πλαίσιο τόσο καιρό έλεγαν ότι δεν θα φέρουν καν collectors ... :S |
| | |
| | #5 |
| Administrator | Απ'όσο ξέρω βγήκα σχετικά λίγα Collector's για το WotLK και θα γινόταν χαμός παντού για το ποια μαγαζιά θα έπαιρναν και πόσα κομμάτια. |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Το Seven στη Λαρισα θα ειναι επισης ανοιχτο(και γενικα ολα τα Seven απο οτι μου λενε φιλοι στο Μsn) Επισης στην Αθηνα, τα Multirama στο Χαλανδρι θα ειναι ανοιχτα
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #7 |
| Administrator | Ευχαριστώ για τις πληρορφορίες Silvara θα το ανανεώσω σύντομα. |
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | το εχω ηδη κανει preorder απο multirama εδω σαλαμινα νταξ υπομονη μερικες ωρες,δεν ειναι τπτ
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 10-11-2008
| Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί με το Public, έχω κάνει παράγγελεια αλλά διάβασα σε άλλο site ότι απάγορεύεται η πώληση μετά τις 12 το βράδυ κλπ. Λέτε να παώ εκεί και να μείνω ξεκρέμαστος?: ![]() ![]() Έχω δώσει και meeting με guild με το που ανοίξουν οι servers^^ μεγάλη ξενέρα έτσι και πάω εκεί και μου πουν έλα αυρίο: Τελευταία επεξεργασία από Tirion : 11-11-08 στις 00:00 |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Απαγορευεται η πωληση πριν τις 12 Εχουν ηδη στειλει απειρα email απο την Blizz με ωραιες απειλες για τα καταστηματα
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |