| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | δεν είνε απλά φοβερό..όσες φορές έχει πέσει έχω χάσει το roll... |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Ο Hallion στο ptr του RS ριχνει ενα καλυτερο arm pen trinket..Sharpened Twilight Scale - Item - World of Warcraft
__________________ |
| | |
| | #3 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | ase re file...egw dyo fores to exw dei kai tis dyo exasa to roll...x8es pou epese rollara 48 kai to m@$&! o RL rollare 96!!!!:@:@:@:@ Τελευταία επεξεργασία από jimaras7 : 25-05-10 στις 18:53 | ||
| | |
| | #4 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Εχει πολυ καλυτερο proc αυτο απο τον Hallion (2 περιπου το λεπτο) αν θυμαμαι καλα
__________________ Τελευταία επεξεργασία από Radiant : 27-05-10 στις 10:13 |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Το τρίνκετ του Χάλλιον αναμένεται να είναι BiS απ' ό,τι ξέρω. On-Topic τώρα έχω χάσει 2 DBW και άπειρα Death's Verdict :@ Τα τρίνκετς δε με θέλουν σε αυτό το παιχνίδι καθόλου :|
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | Και εγώ μάλλον θα φτάσω Cataclysm χωρίς DBW απ' ότι φαίνεται
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Καλα και εγω μεχρι να παρω το DV hc η ψυχη μου βγηκε..
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Νέο μέλος | Ενδιαφέρον το Fight του Halion Που είδα στο youtube Βέβαια κάποιος θα έπρεπε να μάθεις στους Vodka να φτιάχνουν Video.Τα περισσοτερα τους μην πω όλα ειναι πάρα πολύ κακοφτιαχμένα.Αν και δεν είμαι nihilum(Εnsindia) lover εβγαζαν καλά Video.Αν και το Video των Paragon για το Lich Ling Heroic 25 man ήταν επικό.Μακράν το καλύτερο που έχω δει. Επίσης όχι ότι παίζει ρόλο αλλά στους Paragon εχουν και ui της προκοπής.Ta ui του Kungen ειναι απαράδεκτα.
__________________ Join e-Republik-Help e-Greece Loneliness adds beauty to life. It puts a special burn on sunsets and makes night air smell better |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Λοιπον μετα απο 8 μηνες υπομονης, χαμενα roll, low dkp, και να μην πεφτει, πριν 1 βδομαδα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το πηρα και μαλιστα σε Hc version, και πραγματικα τα σπαει, τωρα μονο o Halion μενει να ριξει και αυτος το ArP Trinket, 4 βδομαδες τωρα μονο το tanking εριξε. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |