| | |||||||||||
| Άρθρα Άρθρα από την κοινότητα! |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Ήρωας | το outland lore master δεν νομίζω να βγει εξάλλου δεν θα αλλάξει τίποτα στο outland όταν βγει το expansion τώρα για το achivement που λέει να εξερευνήσουμε το azeroth δεν ξέρω αλλα πιστεύω ότι δεν θα το βγάλουν απλά ίσος βγάλουν μερικά μέρη και prsueuoyn κάποια καινούργια |
| | |
| | #12 |
| Μαχητής | εγω δεν εχω κανει το explorer και δεν με νοιαζει. βασικα δεν εχω κανει κανενα απο τα παραπανω achivment |
| | |
| | #13 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 03-01-2011
| Δεδομένων των Random BGs και των queues που υπάρχουν, πιστεύω οτι και το Conqueror/Justicar είναι σχεδόν απίθανο. Να ευλογήσουμε και τα γένια μας.
__________________ ![]() ![]() --------------------------------Say no to PvE----------------------------- |
| | |
| | #14 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
ΥΓ : ήδη άλλαξα πλευρά ! Με instant queue μάλιστα σε bg's .. μιλάμε μόλις είδα το νέο χαρακτήρα μου πάνω σε άσπρη τίγρη ... κατουρήθηκα Τελευταία επεξεργασία από Yiatsek : 05-01-11 στις 09:23 | |
| | |
| | #15 |
| Μου λείπει η περίοδος που είχαμε instant queues. Τώρα στο server που είμαι ο μέσος όρος αναμονής είναι 25 λεπτά για random BG και + απειρο για συγκεκριμένο.
__________________ ![]() ![]() --------------------------------Say no to PvE----------------------------- |
| | |
| | #16 | |
| Συντονιστής | Παράθεση:
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: | |
| | |
| | #17 |
| Ναι πρέπει να πήρε και achievement: "Fail at choosing sides" 20 points Προσωπικά, όταν είδα τον Hunter μου ώς Dwarf και πάνω σε άσπρη τίγρη έβαλα τόσο πολύ τα γέλια που απλά περίμενα 3 μέρες χωρίς να loggaρω για να μπορέσω να ξαναγυρίσω το Race.
| | |
| | #18 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
Εγινα εγω alliance και αλλαξανε ολοι! ΑΛλα οχι και ο Γκμοχ. Αυτο δεν το περιμενα! | |
| | |
| | #19 |
| Συντονιστής | Να δούμε τον Tak dwarf shaman μας έμεινε... (ή εμένα trollol).
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #20 |
| Ήρωας | Αν σας δω female dwarf κανω server change και σας δινω τα gold Μου |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |