| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Για να δούμε πως μοιάζει το μέρος/δωμάτιο/pc/wormhole( ) που παίζει ο καθένας μας...Plz όχι τίποτα άκυρες/μαύρες/ψεύτικες φωτο. Ξεκινάω (λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά:οι προμήθειες σε τσιγάρα )![]() Uploaded with ImageShack.us Και άλλη μία όταν έκανα το δωμάτιό μου νετ καφέ γιατί τα 'φτυσε το wifi και ο αδερφός μου έκραζε... ![]() Uploaded with ImageShack.us
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #2 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 64 |
__________________ http://www.twitter.com/Warcraft_GR | ||
| | |
| | #3 |
| Συντονιστής | Olivia Wilde, I APPROVE. |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Γιατι τοσα πακετα τσιγαρα ρε φιλε?Τα πηρες τωρα πριν ξανανεβει ο ΦΠΑ?
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας |
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Πόπο γιατί τόσο μεγάλες.... Θα αλλάξω κινητό δεν βγάζει καλές φωτογραφίες....
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Ελα μωρη ομαδαρα..
__________________ Τελευταία επεξεργασία από Radiant : 10-05-10 στις 21:38 |
| | |
| | #8 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
Και παλιά είχα ίδιο γραφείο με τον Darknik ![]() Πλέον το δικό μου γραφείο - πέρα από το PC και τα ηχεία&headset - είναι εξοπλισμένο και με ένα τηλέφωνο σε σχήμα κυπέλλου Coca Cola (GOODY'Slike), φακούς επαφής, μια πένα, ζαράκια και χαρτούρα του D&D (ως DM που είμαι) και φυλλάδια με Sindarin Courses. Υ.Γ.: Αγαπάμε Backwoods σοκολάτα!
__________________ R-A-F Music...#1 #2 Freddo espresso/cappuccino guide Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! ![]() Get wet και Άκου την αλλιώς! ->http://liquidfm.gr/ Ψυχολογείν Τελευταία επεξεργασία από ckaelir : 11-05-10 στις 01:19 | |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | ![]() Uploaded with ImageShack.us Ανεση πανω απ'ολα ^_^... με μια μεγεθυνση στην crappy φωτογραφια, θα συναντησουμε πολλες λεπτομεριες..Το πολυμηχανημα που εγινε ραφι..την ασφαλεια του δωματιου οταν κοντα σε ηλεκτρικες συσκευες βοσκει ενα μπουκαλι νεφτι...ΔΙΠΛΑ στην coca cola..καπνοσακουλα σε easy access point ακριβως μπροστα στο πληκτρολογιο..το οποιο μαζι με το ποντικι ειναι ασυρματα για να τα κρυβω οταν ερχονται παιδακια στο σπιτι...ψαλιδακι νυχιων σε προσβασιμο σημειο, γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα κανεις missclick και θα φταιει το νυχι..μολυβια πινελα και διασπαρτα βαζα με νεφτι ή νερο για τις αναπαντεχες καλλιτεχνικες μου ανησυχιες..και εννοειται στα αριστερα, το crapbox..οτι δλδ ειναι ουσιαστικα αχρηστο σε ενα γραφειο, αλλα ΔΕΝ το πεταμε >.<
__________________ 愛する者よ、死に候え。。 Τελευταία επεξεργασία από Sinamorata : 13-05-10 στις 14:35 |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |