| | |||||||||||
| Άρθρα Άρθρα από την κοινότητα! |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 64 | ![]() Μια και θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά να παρουσιάζουμε τα καλύτερα και πιο χρήσιμα addons, ας ξεκινήσουμε απο το Curse Client. Το Curse Client είναι ένα εργαλείο ώστε να περνάμε γρήγορα και εύκολα τα addons που θέλουμε καθώς και να τα κρατάμε updated όποτε βγαίνουν καινούργιες εκδόσεις, κι όλα αυτά με ένα click. To Curse Client, κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις. Μία free και μία Premium. H free έκδοση επιτρέπει να βλέπουμε όλα τα διαθέσιμα addons, να ψάχνουμε ανάμεσα σε αυτά καθώς και να τα κάνει αυτόματα εγκατάσταση χωρίς εμείς να χρειάζεται να κάνουμε την διαδικασία του να βρούμε το addon, να το κάνουμε unzip, και να το αντιγράψουμε στον φάκελο που πρέπει. Επίσης ελέγχει για το ποια addons έχουμε ήδη και αν υπάρχουν διαθέσιμες αναβαθμίσεις. Εάν υπάρχουν τις περνάει αυτόματα με ένα click. H Premium έκδοση, έναντι μιας μικρής συνδρομής, μας επιτρέπει να συγχρονίζουμε τα addons μας ανάμεσα σε 2 ή περισσότερα pc, να κατεβάζουμε/αναβαθμίζουμε πολλά addons ταυτόχρονα, καθώς και μεγαλύτερες ταχύτητες. Όπως και να έχει, τα πλεονεκτήματα έστω και τις free έκδοσεις είναι αρκετά καθώς δεν χρειάζεται να επισκεπτόμαστε διάφορα site τα οποία πιθανόν να περιέχουν keyloggers καθώς και ότι δεν μπλέκουμε καθόλου με αντιγραφές και αποσυμπιέσεις φακέλων. To πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για PC και Mac και υποστηρίζει εκτός του WoW, τα Warhammer Online και Runes of Magic.
__________________ http://www.twitter.com/Warcraft_GR | ||
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Το χρησιμοποιώ πραγματικά αξίζει το free version |
| | |
| | #3 |
| High Warlord | Πολύ βολικό και εύχρηστο. Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια και μάλιστα premium γιατι αξίζουν τα λεφτά τα παιδιά και γλιτώνει και πολύ χρόνο. |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | εγώ έχω wowmatrix |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Το είχα και εγώ πριν καιρό το wowmatrix αλλά το Course είναι πολύ καλύτερο. |
| | |
| | #6 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 19 | Δε μπορείς να κάνεις update πολλά addons με το wowmatrix, ενώ το curse client κάνει τα πάντα... εκτός αν έχεις αποκλειστικά addons που δουλεύουν με το wowmatrix. Δημιουργήθηκε ένα θέμα μεταξύ wowmatrix, και curse client & wowinterface, και τα addons αυτών των δύο δεν υποστηρίζονται από το wowmatrix, περισσότερα εδώ Site Updates - World of Warcraft AddOns and Mods :: WowMatrix Οπότε πιστεύω ότι βολεύει να έχει κανείς το curse client, αντί να κάνει update manually κάποια addons... | ||
| | |
| | #7 |
| Νέο μέλος | Εγω δεν μπορω να εγκαταστισω το curse... και δεν ξερω τον λογο... εχω δυο setups αλλα και τα δυο μου βγαζουν προβλημα... υπαρχει καποιο link για το client; εκτος αυτο του curse γιατι εχει πεσει το συστημα τους σημερα! |
| | |
| | #8 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Και εγώ έχω πρόβλημα με το Curse Client. Ενώ έχω κανονικά internet αυτό δείχνει ότι δεν έχω..... | ||
| | |
| | #9 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 3 | Όλο το Curse network είναι down από χτες Από ότι διάβασα μάλλον κάποια μαλακία έκαναν και τώρα κάνουν verify όλα τα δεδομένα... ![]() OT: Ξεκίνησα με wowmatrix αλλά από την στιγμή που έβαλα το Curse Client έχω βρει την ησυχία μου... Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Τελευταία επεξεργασία από Phaesimvrotos : 23-06-11 στις 21:10 | ||
| | |
| | #10 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 19 | Ναι ρε παιδιά κάποιο πρόβλημα υπάρχει, υπομονή | ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |