| | |||||||||||
| Άρθρα Άρθρα από την κοινότητα! |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | ΑΧαχχαχ Για αυτό έμπαινα στο MMO-Champs και είχε maintance και έλεγε και για το Curse.... | ||
| | |
| | #12 |
| Ήρωας | αλήθεια ξέρετε τι έπαθε το curse network ?? Από τα ξημερώματα είναι έτσι και έχει πιάσει όλα τα sites που κάνει host το curse όπως το mmo-champion και το arenajunkies.
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| | #13 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 3 | Χμμμ... The plot thickens! Σε ένα thread για το συμβάν στο official site οι περισσότεροι λένε το γνώστο για hardware fail κτλ ενώ υπάρχουν και αυτοί που λένε για hack επειδή είναι της μόδας τελευταία... Περίεργο είναι όμως το ότι το twitter του Curse έχει να κάνει update εδώ και 19 ώρες ενώ αν δείτε πιο πριν έκανε πιο σύντομα και ο ίδιος ο Boub (creator of MMO - Champion) στο δικό του twitter παραδέχεται ότι δεν έχει καμία ενημέρωση... Θα δείξει! | ||
| | |
| | #14 |
| Ήρωας | Το link που έχεις για το official wow site σβηστό γιατί έγινε delete το θέμα εκεί. Blizzard ftw, χαχαχαχαχα
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| | #15 |
| Μαχητής Εγγραφή: 09-02-2011
| |
| | |
| | #16 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 3 | Έκανα μια βόλτα πριν και είδα αρκετά που τα είχαν σβήσει... Τεσπα δεν έλεγε και τίποτα σημαντικό, ήταν αρκετοί αυτοί που έλεγαν το γνωστό ότι το hardware failure θέλει ώρα για να γίνει ανάκτηση κτλ και κάποιοι που έλεγαν για ένα blog που έχει σχέση με New York Times ότι έλεγε για hack και compromised data αλλά κάποιοι άλλοι απάντησαν ότι αυτός είναι ένας που απλά έχει σχέση και δεν αντιπροσωπεύει τους Times... Κάποιοι επίσης είπαν για antivirus που άρχισαν να χτυπούν λίγο πριν πέσει το ΜΜΟ αλλά βασικά ακριβώς εκείνη την στιγμή που έπεσε ήμουν κι εγώ και έβλεπα ένα forum και μόλις σε μια στιγμή πήγα ν' αλλάξω σελίδα μου έβγαλε το γνωστό μήνυμα του maintence... ESET Smart Security 4 Business έχω (μαζί με spybot) και έμεινε σιωπηλό πάντως ;p Λογικά ίσως να υπάρχουν ακόμα cached οι σελίδες στον firefox αλλά cba να ψάχνω βασικά και έτσι κι αλλιώς το official forum έχει περισσότερα trolls από το 4chan οπότε... Παράθεση:
![]() (Κρατήστε μόνο το ότι το Curse είναι down τότε Τελευταία επεξεργασία από Phaesimvrotos : 23-06-11 στις 20:11 | |||
| | |
| | #17 |
| Ήρωας | Btw από χτες το βράδυ που άρχισε να είναι down η συστάδα των sites, στη facebook page του MMO-Champion κάνανε κληρώσεις TCG loot items κάθε τόσο, για δείτε μη γίνονται ακόμα. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |