| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 64 | Μερικοί απο εμάς είναι συλλέκτες απο pets και mounts. Άλλοι πάντως δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα, παρόλα αυτά όλο και κάτι έχουμε στην συλλογή μας.. Εσείς; Το ξέρετε ότι υπάρχουν περίπου 150-160 pets στο παιχνίδι και 232 mounts; Απο drops, quests, crafted, achievements κτλ. Ποιό είναι το αγαπημένο σας;
__________________ http://www.twitter.com/Warcraft_GR | ||
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | o Ravenlord εκεινο το μπλε πουλι ειναι ενα απο τα καλυτερα mounts κατα τη γνωμη μου, παντως δεν μπηκα στη διαδικασια να παω σε raid Για να το παρω μιας κ λενε πως πεφτει πολυ σπανια..τεσπα αυτο πιστευω πως ειναι το πιο ομορφο mount..επισης κ η αρκουδιτσα black war bear απο το for the horde achιvement ειναι πολυ καλη..αυτη την εχω στη συλλογη μου απο τα χριστουγεννα... αυτα τα 2 μου ερχονται τωρα, απο flying mounts εχω δει μερικα καλα αλλα δεν θυμαμαι τωρα ονοματα |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας |
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #4 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | ashes of al'ar , tbc mount και by far το καλυτερο. Ashes of Al'ar - Spell - World of Warcraft
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #5 |
| Συντονιστής | Από mounts μάλλον το Swift Razzashi Raptor - Item - World of Warcraft και το Crusader's White Warhorse - Item - World of Warcraft. Aπό pets το Hyacinth Macaw - Spell - World of Warcraft που μου το χε κάνει και δώρο ένα παιδί που μόλις είχα γνωρίσει πριν μερικές μέρες και μιλάγαμε ενώ φαρμάραμε το baron mount. |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Το achiev με τα pets το έχω τελειώσει .. θα γούσταρα να έχω στην συλλογή μου το ooze αλλά πολύ ακριβό στο ah και δύσκολο drop rate. Όσον αφορά τα mounts ...από πετούμενα by far Ashes of Al'ar ...χωρίς να έχω στη συλλογή μου καεί για να τα αποκτήσω έχω φτάσει αισίως τα 91... θα γούσταρα αν είχα swift spectral tiger ! |
| | |
| | #7 | |
| Νέο μέλος | Παράθεση:
μπα δεν πεφτει τοοοοοσο δυσκολα,δοκιμασε το εμενα μου "επεσε" την 7η φορα που πηγα εκει,και σε εναν φιλο μου που το "farm-αραμε" μαζι επεσε την 15η φορα..... οσο για το θεμα μας,η ασπρη αρκουδιτσα απο το daily στα stormpeaks,ο raptor στο Zul Gurub..... για pet θα ηθελα το πλοκαμι του CiThun (αληθεια,ετσι γραφεται?) | |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Λατρευω το amani war bear.Για μενα το καλυτερο mount στο παιχνιδι.
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Zevra και Celestial Steed.τα αγαπημενα μου. |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | to kefali tou yogg saron.. an kai den to xo....kai ta flying machines apo to engineering an kai eimai tailorer apo pets ekeno to raptor me to megaalo kefali |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |