| | |||||||||||
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #21 |
| Συντονιστής | Δεν μπορώ να κυνηγάω τον καθένα να κάνει το αυτονόητο, να γράφει ευανάγνωστα ελληνικά (λες και είναι κανένας κόπος), αλλά για όνομα του Arthas, όχι και μετατροπέα greeklish. Προειδοποίηση 1. Σιγά το δύσκολο να γράψεις 2 ρημαδοπροτάσεις με ελληνική γραμματοσειρά. Και να μην ξαναγίνει flamewar σε κάθε thread για το ίδιο θέμα πια. Καταντάει κουραστικό και δημιουργεί μια άσχημη και αφιλόξενη ατμόσφαιρα. Πείτε μου ποιός σας ενοχλεί με το να σφάζει την ελληνική γλώσσα να του μιλήσω εγώ. |
| | |
| | #22 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
βασικά man σταματα να ασχολείσαι με εμενα και να λες στο server σου δεν ήρθα για να κάνω σκοινί ήμουν στο server και ήρθα να "κάνω καρiα" πράγματα που σε άλλο server δεν τα έβρισκα άρα σε παρακαλώ όπως παραδέχομαι ότι έκανα "λάθος" θέλω να σεβαστή και εμενα και να σταματήσει να γραφής για εμενα. και άμα έχει πρόβλημα με το "φόρουμ" man μερικοί κάνουν λάθος να σεβαστής τα άτομα εδώ μέσα γιατί δεν είσαι εσέι officer του φόρουμ ούτε είναι δικό σου το φόρουμ ώστε να λες και να κρίνει τους πάντεs για αυτό κοίτα πρώτα τα δικά σου θέματα και μετά κρίνε man | |
| | |
| | #23 |
| Ήρωας | μάθε να γράφεις και θα σε "σέβομαι" Yγ : δεν είναι θέμα σεβασμού για αυτό έβαλα την λέξη σε " ". Το να λέω σε κάποιον το αυτονόητο που τηρούν οι περισσότεροι δεν είναι ότι δεν σε σέβομαι. Τελευταία επεξεργασία από Yiatsek : 30-05-10 στις 04:32 |
| | |
| | #24 |
| Μαχητής | Παιδία άλλο είναι το θέμα μας...Ξεφέυγετε... Έδω βγαίνει ολόκληρο expansion και εσείς τσακώνεστε για πα@#$@ες |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |