| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Για τους λατρεις των action RPG με πολλα στοιχεια απο DIABLO , βρηκα αυτο το παιχνιδι. Ειναι πολυ ωραιο,φτηνο, μικρο σε μεγεθος (λιγοτερο απο 1GB) και ελαφρυ στις απαιτησεις . Κατι σαν προπονηση μεχρι να βγει το diablo 3 ![]() Torchlight - Runic Games YouTube - Torchlight review τα γραφικα ειναι πολυ πιο ωραια απο οτι φαινονται στα videos. 8/10
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Το είχα δοκιμάσει αλλά μετά απο 1 ωρά το έκανα uninstall :S |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | σαν ένα fail copy του Diablo μου φαίνεται xP edit: οκ τώρα είδα το post σου περί του diablo |
| | |
| | #4 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Δεν ειναι δυσκολο ,δεν εχει bosses που σε κανουν 1 hit , ουτε με σπαζοκεφαλιες...απλο hack and slash mayhem.Oτι πρεπει μετα απο μια κουραστικη μερα στην δουλεια (κατι αλλο ειναι καλυτερο αλλα αφηστε το μην φαω κανενα ban) . Χαλαρo game , ενας λογος που μου αρεσε. XcyanX τι δεν σου αρεσε αν επιτρεπεται?
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια..Βασικά ίσως το γεγονός ότι είναι single player. Δεν παίζω single player παιχνίδια εδώ και λίγια χρόνια. Αν και τα cartoonish γραφικά και όλα τα ρεστα ήταν μια χαρά. Νταξ παραξενιές είναι αυτές |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |