| | |||||||||||
| Player vs Environment Συζητήσεις για ότι έχει να κάνει με PvE, mobs, τακτικές για boss και first kills. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | γεια σε όλους είμαι 80αρης k δεν ξέρω τι να κάνω μια k τα αγγλικά μου δεν είναι καλά k σε raid δεν μπορώ να μπω εύκολα λόγο αγγλικών k λόγο μέτριου χαρακτήρα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν αποστολές για 80αρηδες, η αποστολές που να παίρνεις κάποιον τίτλο πχ. champions............. κτλ. |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Κανε κανα heroic... μπες σε κανα battleground...φτιαξε κανα team για arena... δεν πρεπει σωνει και καλα να φαμε ολοι τον ΛΙΤΣ ΚΙΝΓΚ
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | LITS KINGK τι είναι αυτό... xaxaxa δεν είπα αυτό αν κατάλαβες δεν μπορώ να πάω σε """ινστανς""" ποσο μάλλον σε heroic.παίζω κάνα χρόνο κοντά k έχω πάει 1 φoρα.εχω 1 druid tank. battleground μπαίνω που k που,αλα k πάλι όλη μέρα με battleground δεν λέει "για αυτό" ρωτάω τι άλλο μπορώ να κάνω |
| | |
| | #4 | ||
| Ήρωας
| Γιατί να μην μπορείς να πας σε instances, και μάλιστα normal; Είναι εξαιρετικά γελοία, και μάλιστα μόλις ντυθείς λιγάκι το ίδιο γελοία είναι και τα heroic. Τώρα αν δεν μπορείς/θέλεις να πας, δεν παίζεις και PvP, δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα ν κάνεις εκτός απο solo achievements, πχ πολλά quests, discoveries, seasonal quests, reputations κτλ.
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| ||
| | |
| | #5 |
| Συντονιστής | Μετά το 80 πας casual μέχρι το Cataclysm...!11111oneone |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Και μόλις μπει το Cata όλοι μαζί... /κωλοδάχτυλο /quit Πω πω τα χω πάρει εντελώς στο κρανίο...
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #7 |
| Συντονιστής | Και εγώ.. έχει αρχίσει να χάνει κάθε γλύκα το παιχνίδι. |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Σίγουρα θα διάβασε για το Cataclysm!
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | καλα με το τηλεκοντρολ τι πηγε να κανει? ROFL |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |