| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Συντονιστής | Οκ, απλά έκατσα και τα έλιωσα και τα 2 μέσα σε 7 μέρες. Ένα άκομα RPG έπος της Bioware. Kαι λέω να τα ξαναπαίξω σε renegade playstyle κάποια στιγμή. Κανένας άλλος που έχει ασχοληθεί? Απόψεις? |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Δεν έχω ασχοληθεί αλλά απο ένα φιλαράκι που τα έχει παίξει, έχω ακούσει τα καλύτερα Αλλά τι στα λέω αυτά?^^ Τα ξέρεις ήδη απο πρώτο χέρι. |
| | |
| | #3 |
| Συντονιστής | Στα τεχνικά είναι όντως άψογο, απλά να προσθέσω ότι επειδή ανέκαθες ήμουν φανατικός των καλών rpg's , τα πρώτα που με ενδιαφέρουν είναι το gameplay και το storyline. Αν η ιστορία είναι μάπα, χάνω το ενδιαφέρον μου μετά από λίγο |
| | |
| | #4 |
| Μαχητής | Και εγω τα εχω παιξει και μπορω να πω οτι ηταν απ τα καλυτερα RPG που εχω παιξει ποτε! Να δοκιμασεις στα σιγουρα Renegade εχει πολυ πλακα και ο char σου μεσω των Renegade γινεται πολυ καφρος
__________________ ...All Have Said Their Prayers Invade Their Nightmares To See Into My Eyes You'll Find Where Murder Lies.. Metallica - Harvester Of Sorrow |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Καλά όντως σε ένα rpg μετράει πολύ το storyline αλλά μιας και δεν έχω παίξει εγώ το παιχνίδι δεν μπορώ να πω κάτι για το storyline του ;D |
| | |
| | #6 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Και που να παιξεις το 2...το playstyle της ομαδας σου ειναι κλασεις καλυτερο , λιγοτερο μπερδεμα με τα upgrade σε πανοπλιες και οπλα.Ηarvesting system κτλ.Εμενα μου φανηκαν μικρα συνηθισμενος απο αλλα RPG...απο το καλυτερα των τελευταιων ετων μαζι το Dragon age , witcher Παιξε το 2 asap και κανε import τον char. απο το 1.Στο τελευταιο της σειρας τα companion Quest ειναι πολυ σημαντικα...δεν λεω περισσοτερα θα τα δειτε. ααααα....εχει και romance επιλογες ! EDIT : τωρα ειδα οτι επαιξες και τα 2 .Ποιο romance επελεξες? εβγαλες 1-2 κρυμμενα που ειχε?Classes?Vanguard εγω (δεν θυμαμαι specialization) τα romance τα ειδα ολα , αλλα αφησα για το 3 την Τali.
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από Fallen : 26-04-10 στις 14:02 | |||
| | |
| | #7 |
| Συντονιστής | Female shepard, paragon infiltrator (μακράν ανεβασμένο σε σχέση με το 1, το cloak είναι απλά hax ειδικά με rank 4 infiltrator skill και sniper rifle), romance με τον Jacob. Έσωσα το crew και ανατίναξα την collector base βγάζοντας και το No one left behind. Μέχρι να βγει το 3 θα τα ξαναπαίξω διαφορετικά |
| | |
| | #8 |
| Συντονιστής | Mια ειδική μνεία στο παιχνίδι γιατί το τέλος του είναι απλά... ότι πιο epic έχω δει σε παιχνίδι μέχρι τώρα. Μουσική, σκηνοθεσία, τα πάντα όλα 10/10. Mην το δείτε αν σκοπεύετε να το παίξετε. "Releasing control."! |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |