| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Παιδία θα ήθελα την βοήθεια σας,είμουν καμένος με το WoW και προσπαθώ να ξεκαώ!Ο μόνος τροπος βέβαια ειναι να πουλήσω τον λογαριασμό μου!Αν λέμε τώρα ενδιαφέρετε κανείς ή ξερει κάποιον που θέλει λογαριασμό με καλο παίχτη παρακαλώ να με ενημερώση!(Δεν αναφέρω περισσότερα ώστε να μην θεωρηθεί διαφήμηση)Ευχαριστώ! |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Βρες έναν τρισάθλιο private server, πάρε φωτιά εκεί για καμιά βδομάδα και δεν θα θες να ξαναπαίξεις wow ποτέ ξανά!!!
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | |
| | |
| | #4 |
| Μαχητής Εγγραφή: 04-03-2010
| Βασικά, εγώ το είχα κάνει μια εποχή αυτό και δούλεψε... Αλλά μετά απο κάνα χρόνο ξανάπαιξα... |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Πουλώντας το, θα συνεχίσει να καίει η φλόγα ενώ άμα ξανακαείς για μια βδομάδα θα σβηστεί. Μη ξεχνάς πως και να το πουλήσεις μπορείς να το πάρεις πίσω εύκολα...
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Αν δεν έχεις κοπέλα, βρες μία( ή δύο ή τρεις ) ![]() Και τέλος το κάψιμο. Πάντως αυτή η εποχή είναι ιδανική για να ξεκόψεις. |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | χαχαχα! το wow είναι σαν το κάπνισμα! ή το κόβεις μαχαίρι, ή δεν το κόβεις ποτέ! ![]() και για λίγο να απομακρυνθείς και να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο πάντως, καλό θα σου κάνει!! |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | Έχω κοπέλα άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός που το πουλάω,έχω ξεκολήση αλλα χρειάζομαι λεφτά για αυτό το πουλάω αν θέλει κανείς παρακαλώ ρωτήστε με!Ευχαριστώ! |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Αμα εχεις κοπελα δεν θεωρησε καμενος... Αρα εχεις λαθος τιτλο στο τοπικ... και τσαμπα μας παιδευεις... αντε να πιεις κανα καφε
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #10 |
| Μαχητής Εγγραφή: 04-03-2010
| Τι παίχτες έχεις ρε φίλε? Έτσι γενικά και αόριστα? |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |