| | |||||||||||
| Guilds Ελληνικά ή ξένα guilds, clans, ομάδες. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Χαιρετώ την παρέα, σαν νέος παίχτης αναζητώ guild για να ανήκω και εγώ κάπου επιτέλους και να μπορώ να ζητήσω/δώσω βοήθεια απο/στους συμπαίκτες μου ![]() Αν υπάρχει ενδιαφέρον αν και είμαι ακόμα mage lvl 61 , παρακαλώ ενημερώστε ![]() Ευχαριστώ |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | εχεις σκεφτει ενα x-realm guild? δηλαδη να αλλαξεις server? Μιας και στον genjuros ακουω οτι δεν πανε πολυ καλα τα πραγματα |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | sorry για τν μη αμεση απαντηση αλλα δεν ειχα δει το post σου |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | έχω ένα φίλο στον Genjuros για αυτό είμαι εκεί |
| | |
| | #5 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 24-05-2010
| |
| | |
| | #6 |
| Νέο μέλος | Χαχα, τοσο χάλια είναι παιδιά εκεί?? |
| | |
| | #7 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 19 | Πάντα χάλια ήταν, έπαιζε ο αδερφός μου εκεί... ![]() | ||
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | δεν ξέρω ρε παιδιά, εγώ 79 είμαι δεν καταλαβαίνω το χάλι που λέτε, μπορεί αν αρχίσω τα raids να το δώ |
| | |
| | #9 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 19 | Το χάλι φαίνεται απ' τη .."συζήτηση" - ο Θεός να την κάνει - στα trade & general channel... | ||
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | θα σου πω εγω που ειμαι εκει τα τελευταια 2 χρονια. Η horde πλευρα ειναι αρκετα καλη. Υπαρχουν πολλα raiding guild, αρκετα καλα pugs καπιες φορες και αρκετο κοσμο. Αντιθετως η Alliance αφοτου εφυγαν οι Highborns + delicious tears εχει πεσει πολυ το επιπεδο τους. Δεν υπαρχουν Raiding guilds που να πηγαινουν Heroics, δεν υπαρχουν καν σοβαρα pugs + δεν μπορεις ουτε το VoA να κανεις λογο της διαφορας πληθυσμου. Τωρα θα ρωτησεις εσυ: καλα εμενα τι με νοιαζουν αυτα? Tωρα που lvlareis δεν σε ενδιαφερουν. Οταν αρχισεις τα raids και μπεις στο ολο πνευμα του wow θα δεις |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |