| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Καλησπερα παιδια! Δημιουργησα αυτο το θεμα επειδη σταματησα οριστηκα να παιζω WoW και τωρα τελευταια το εχω ριξει στο PS3 (πιο πολυ στο PS3 γιατι εχει free online play) και στο Xbox 360. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω κανεναν φιλο για να παιξω online μαζι του και ειχα την ιδεα να ποσταρω εδω περα τα Id's μου ωστε αμα θελετε να με κανετε add για να παιξουμε μαζι MW2, Borderlands και οτι αλλο προκυψει! Playstation Network ID : Demonakos Xbox Live ID : Demonas 66 Σας περιμενω!! Bye.
__________________ ...All Have Said Their Prayers Invade Their Nightmares To See Into My Eyes You'll Find Where Murder Lies.. Metallica - Harvester Of Sorrow |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | PSN:Radiantrulz_666 games (gta IV,pro evo 09-10,nba 2k9,metal gear solid 4,god of war 3 kai call of duty:modern warfare) Αν εχεις καποιο απο αυτα και θες κανε με ενα add!! |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | Οκ θα σε κανω φιλε! Τα λεμε online
__________________ ...All Have Said Their Prayers Invade Their Nightmares To See Into My Eyes You'll Find Where Murder Lies.. Metallica - Harvester Of Sorrow |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | PSN: CrminallyInsane (Dirt2, GTA IV, Red Faction Guerrilla, Tekken 6, PES 2010, Brutal Legend, Uncharted 2)
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | Οκ φιλε μου θα σε κανω add σημερα! Edit Keravnos : Σου εστειλα το invite Radiant : Εσενα δεν μπορω να σε βρω =/ μου λεει οτι αυτο το ID δεν ειναι registered
__________________ ...All Have Said Their Prayers Invade Their Nightmares To See Into My Eyes You'll Find Where Murder Lies.. Metallica - Harvester Of Sorrow Τελευταία επεξεργασία από Demonas : 20-04-10 στις 17:53 |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |