| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 05-04-2010
| Καλησπερα!! Μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν μπορω να παιξω on line frozen throne στο battlenet με ενα ατομο που θελω.. κανουμε game το βλεπουμε αλλα δεν μπορουμε να κανουμε join o ενας στον αλλο... σε αλλα μπορουμε.. Χρειαζεται κανενα patch... καμια ιδεα κανεις.. Υ.Γ. τα παιχνιδια ειναι και τα 2 αγορασμενα! |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Λογικά φταίει το Firewall. Για να σιγουρευτείς απενεργοποιήσε το και ξαναδοκίμασε. Αν όντως φταίει αυτό δοκίμασε να το ρυθμίσεις ώστε να μην μπλοκάρει το Warcraft. Δες εδώ για λεπτομέρειες για το πώς να το κάνεις αυτό: Firewalls and Hosting on Battlenet Η σελίδα έχει να κάνει με world editor όμως νομίζω δε θα έχεις πρόβλημα
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Welcome mon ![]() Patch δεν χρειάζεται, αφού παίζετε κανονικά και βλέπετε άλλα παιχνίδια. Yπάρχει μήπως επιλογή να κάνεις "join friend's game" ή "invite" κάποιον φίλο σου σε game? (στο λέω επειδή και στο HoN κι εγώ το ίδιο "πρόβλημα" είχα μέχρι που ανακάλυψα το "join friend's game" or sth like that
__________________ R-A-F Music...#1 #2 Freddo espresso/cappuccino guide Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! ![]() Get wet και Άκου την αλλιώς! ->http://liquidfm.gr/ Ψυχολογείν Τελευταία επεξεργασία από ckaelir : 06-04-10 στις 17:59 |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | I SAID... FIREWALL!!!
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Αυτός που θα host-άρει το παιχνίδι θα πρέπει να προωθήσει την θύρα του battle.net/tft/whatever από το router του στο PC του και να ρυθμίσει το firewall να δέχεται εισερχόμενες συνδέσεις στη b.net/tft/whatever θύρα. Στην περίπτωση αρχαίου εξοπλισμού όπως ένα σκέτο modem χωρίς φρου φρου κι αρώματα μια απλή ρύθμιση του firewall αρκεί. Για το πως θα προωθήσεις την θύρα δες το εγχειρίδιο του router σου. Η απενεργοποίηση του firewall δεν είναι λύση!
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | η διαδικασια λεγετε Port Forwarding googlare to |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |