| | |||||||||||
| User Interface - Addons Συζητήσεις περί addons και άλλα θέματα του User Interface |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #31 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | bartender4 ή Dominos | ||
| | |
| | #32 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Dominos, το bartender μου έβγαζε προβλήματα. | ||
| | |
| | #33 |
| Ήρωας | το dominos το είχα παλαιά στο τέξας , το bartender το έβαλα μετά όταν έφυγα απο το τέξας και πλέον παίζω με το κανονικο της blizzard γιατί είναι κλάσεις ανώτερο !
__________________ "Allow achievements to be shared among all characters on the same Battle.net account, things such as the raid achievements and the ones which are difficult to get." WTF !!!!! TELEIO ![]() |
| | |
| | #34 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #35 |
| Ήρωας | όπως βολέυει το καθένα είναι βασικά. (στο δίλλημα δίνω πόντους στο bartender) Αλλά πραγματικά γιατί να χρειαστείς έξτρα μπάρες? Και που σε ,, το λέω εγώ που για 4 χρόνια έπαιζα μόνιμα με τέτοια addons.
__________________ "Allow achievements to be shared among all characters on the same Battle.net account, things such as the raid achievements and the ones which are difficult to get." WTF !!!!! TELEIO ![]() |
| | |
| | #36 |
| Νέο μέλος | βασικα εγψ θελω ενα add-on που να αλλαζει ριζικα το interface και να μποροω να τα βαλψ οπως θελω τα actio bars επισης αν γινετε πχ να βαλω και αλλα actio bars κατω κλπ |
| | |
| | #37 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 3 | Τα δοκίμασες και δεν σου κάνουν; Δεν νομίζω... Τι σε εμποδίζει; Και τα 2 είναι παρόμοια και κάνουν ακριβώς αυτά που λες... -.- | ||
| | |
| | #38 |
| Νέο μέλος | το bar tender apla allazv θεση στα ειδη υπαρχοντα actiobars θα δοκιμασω το domios |
| | |
| | #39 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 3 | Αν εννοείς ότι δεν μπορείς να βάλεις επιπλέον μπάρες τότε είναι επειδή εσύ δεν το βρίσκεις όχι επειδή δεν υπάρχει... | ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |