| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Γεια σας παιδια, Αυτο το καιρο ενδιαφερομαι να αγορασω εναν σταθερο υπολογιστη για παιχνιδια αποκληστικα.Ειμαι διατεθημενος να δοσω 1300-1400Ε.Ειμαι λιγο σε συνχυση τι να επιλεξω.Ευχαριστω
__________________ Ο Αρης δεν ηταν ηρωας μυθιστορηματος για να πλαστει κατα την περισταση. |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Με 1300-1400 ευρώ αγοράζεις ολόκληρο αξιοπρέπες σύστημα. Θα περιλαμβάνει οθόνη και άλλα περιφερειακά? Έχεις τίποτα προτάσεις υπ'όψην, θα φτιάξεις σύστημα μόνος σου, έχεις κάποιο e-shop υπ'όψην? |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Θελω να τα εχει ολα οθονη κουτι κλπ.Δεν εχω καμια ιδιετερη προτιμηση αν θα το φτιαξω μονος οπως στο e-shop αλλα δεν αποκλειω και αυτο μαλιστα πιο πολυ θα ηθελα να το αγορασω απο e-shop
__________________ Ο Αρης δεν ηταν ηρωας μυθιστορηματος για να πλαστει κατα την περισταση. Τελευταία επεξεργασία από treloorc : 28-03-10 στις 23:45 |
| | |
| | #4 |
| Συντονιστής | Δεν ξέρω το επίπεδο των γνώσεων σου επομένως θα γίνω λίγο αναλυτικός: Εφ'όσον τον θες αποκλειστικά για gaming φτιάξε ή αγόρασε ένα σύστημα με amd phenom επεξεργαστή (λόγω του αρκετά χαμηλότερου κόστους σε σχέση με τους i7, και στα παιχνίδια έχουν παρόμοιες αποδόσεις σε benchmarks που έχω δει) π.χ: AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ QUAD-CORE BLACK BOX EDITION - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU - E-SHOP.GR και να χτίσεις από εκεί το σύστημα σου με συμβατά κομμάτια. Μην τσιγκουνευτείς σε motherboard και τροφοδοτικό σε καμία περίπτωση. Μια Ati γενιάς 58χχ επίσης συνιστάται. Γρήγορη ram (6gb DDR3 υψηλής ταχύτητας θα σε καλύψουν λογικά) και καλός σκληρός επίσης έχουν πολύ μεγάλη βαρύτητα. Σε οθόνη θα συνιστούσα μια wide 22" , παραπάνω ίσως να είναι και υπερβολή αλλά όλα είναι ανάλογα τα γούστα σου ( υπ'όψην ότι με 22" έχεις max *native* ανάλυση 1680χ1050) |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Ψηνομαι να σεταρω ενα μηχανηματακι...
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #6 | |||
| Ήρωας
| Παράθεση:
Εδώ θα δεις ότι στις 22'' η HD ανάλυση (1920χ1080) είναι σχεδόν "default". Απο τις 20'' και κάτω είναι "default" η 1680χ1050. Επίσης, μια προσωπική γνώμη. Πάρε ότι θες, αλλά μακριά από το E-Shop. Γιατί μια σταβή να σου κάτσει με το hardware, μετά θα παλέβεις να βγάλεις άκρη.
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| |||
| | |
| | #7 |
| Συντονιστής | Εγώ έχω αυτήν εδώ και ένα χρόνο, και είμαι ευχαριστημένος: LG W2284F Reviews Σήμερα μάλλον θα αγόραζα αυτήν εδώ, για τα καλά χαρακτηριστικά της και την HDMI είσοδο. LG W2261VP-PF 22'' TFT PIANO BLACK - ΟΘΟΝΗ - E-SHOP.GR Και όντως, πλέον υπάρχουν αρκετά μοντέλα στις 22" με 1920χ1080 ανάλυση (αν και δεν θα το έλεγα default). Έμεινα λίγο πίσω μου φαίνεται στις εξελίξεις.. Η υψηλότερη ανάλυση βέβαια στο ίδιο μέγεθος οθόνης δεν έρχεται χωρίς τα αρνητικά της. Ουσιαστικά κερδίζεις μεγαλύτερη επιφάνεια στην οποία εμφανίζονται δεδομένα, αλλά το μικρότερο μέγεθος κουκίδας μπορεί να δυσκολέψει στην ευκρίνεια (σε κείμενα π.χ) Προσωπικά εδώ χρόνια τίποτα από e-shop δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα, για αυτό και τους εμπιστεύομαι ακόμα. Και εύχομαι να παραμείνει έτσι, lol. |
| | |
| | #8 | ||
| Ήρωας
| Στις 22'' η FullHD ανάλυση, είναι μια χαρά. Το αντίθετο συμβαίνει με χαμηλότερη ανάλυση σε αυτή την διάσταση. Το πιξέλιασμα είναι πολύ ενοχλητικό σε οθόνη φίλου μου με αυτό το χαρακτηριστικό.
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| ||
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Εγώ θα σου έλεγα να πάς σε socket 1156 εγώ με core i5 είμαι πάρα πολύ εικανοποιημένος κατα τα άλλα συμφωνώ για την gpu και το psu |
| | |
| | #10 |
| Συντονιστής | Μερικά άρθρα που μπορεί να βοηθήσουν: AMD Phenom II X4 965 Black Edition Review : Introduction Best Gaming CPUs For The Money: March 2010 : February Review And March Updates Αν σκέφτεσαι για intel, εφ'όσων έχεις τα χρήματα πήγαινε για socket 1336. Οι i7 είναι "θηρία", γίνονται άνετα O/C (τον 920 τον πήγα 3,2 με stock cooler). Ένα άλλο πλεονέκτημα με το socket 1336 είναι ότι μελλοντικά θα μπορείς να αναβαθμίσεις πιο εύκολα. Είναι συνολικά πιο ακριβό από σύστημα σε AMD (καθώς και οι motherboards με 1336 socket, αλλά και η DDR3 ram που είναι απαραίτητη), αλλά οι επιδόσεις είναι οι καλύτερες στην αγορά αυτή τη στιγμή. Εμένα το καλοκαίρι μου πήρε ~1500 ευρώ για να φτιάξω ένα πλήρες σύστημα γύρω απο i7-920 (g15 keyboard, g9 mouse, οθόνη, tower , + PSU -ε, μην αφήσουμε το μωρό στο έλεος της ΔΕΗ!) οπότε πιστεύω ότι και εσύ θα μπορέσεις να χτίσεις ένα σύστημα στο budget σου με i7. Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 29-03-10 στις 13:59 |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |