| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Παίζει κανείς άπ'την κοινότητα Magic the Gathering; Ποιά χρώματα προτιμάτε; In a few words: Magic: The Gathering - Wikipedia, the free encyclopedia Magic Experience : Magic: The Gathering
__________________ R-A-F Music...#1 #2 Freddo espresso/cappuccino guide Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! ![]() Get wet και Άκου την αλλιώς! ->http://liquidfm.gr/ Ψυχολογείν Τελευταία επεξεργασία από ckaelir : 27-03-10 στις 22:21 |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | πωωωωωω το έπαιζα όταν ήμουν τέρμα μικρός πρέπει να έχω ακόμα κάτι πανάρχαιες κάρτες |
| | |
| | #3 | ||
| High Warlord
| Παρομοίως, και εγώ σταμάτησα πριν 11 περίπου χρόνια γιατί ήθελε να χώνεις πολύ χρήμα για τις νέες κάρτες. Μπλέ/κόκκινο (σπαστικό για τους άλλους) deck επαιζα, μόνο counterspells και direct damage. Πρέπει να έχει αλλάξει πολύ το παιχνίδι πλέον. | ||
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Εγώ έπαιζα πράσινο μόνο του με 4xElvish Piper μέσα + elf protection artifact και μετά full elementals και beasts κυρίως με trample. Αν και απο ότι θυμάμαι τώρα παίζουν πιο πολύ με artifact. Σε κάποια φάση το είχα αλλάξει και σε πράσινο+λευκό και μετά πράσινο+μαύρο αλλά τελικά το κράτησα πράσινο.Το deck πρέπει να το έχω ακόμα μέσα στο deck box |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Θυμάμαι κάποτε Kamigawa, Ravnica και 9η...Επίσης, θυμάμαι ένα πορτοφόλι που άδειαζε συνέχεια. Οπότε, ένα Φλεβάρη επί εποχής Lorwyn, όταν ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε η ADSL, πήγα την επόμενη και αγόρασα το WoW. Έκτοτε δεν αγόρασα ούτε ένα booster pack Θυμάμαι πάντως ένα ωραίο-σπαστικό deckάκι που 'χα κάνει (ranvica-9th), red/green land destruction...Κλείδωμα για κάνα μισάωρο, μέχρι δηλαδή να σκάσει μύτη ένα 16/16 Magnivore |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Τις κάρτες μου και τα deck μου ακόμα τα έχω αλλα μου την σπάει που στην πόλη μου δεν έχουμε καμία κοινότητα magic ώστε να μαζευόμαστε να παίζουμε και έτσι οι κάρτες αραχνιάζουνε στο ράφι. Το καλύτερο deck είναι ένα πράσινο+κόκκινο γεμάτο legends (ναι σχεδόν όλα τα τέρατα είναι legend) επίσης ένα artifact, 2 elf, 1 goblin και ένα μπλε με counters. Έχω επίσης ένα album με καμια 200αριά χρυσές και το χειρότερο μια τσάντα με περίπου 3 χιλιάδες κάρτες common+uncommon. κλάψτα χαράλαμπε.
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Εγώ έπαιζα με έναν φίλο μου και το ψήναμε πιο πολύ για theme decks παρά για boosterάκια. Βαριόμουν να μαζεύω συνέχεια μεμονωμένες οπότε την έβρισκα με τα έτοιμα 60άρια. Έχω χάλασει περίπου 200 ευρώ σε sleeves και -σχεδόν όλα- τα decks από 10th edition, shadowmoor, morningtide, eventide, lorwyn και τα 40άρια(intro) του alara reborn και shards of alara. Έπειτα σταμάτησα και τώρα ξαναρχίζω με τα ήδη υπάρχοντα deck συν ένα deck από την planechase σειρά που σκέφτομαι να πάρω ![]() Λατρεύω το άσπρο συνδυασμένο με μπλε ή πράσινο ή μαύρο(drain life ftw xD) και το μαύρο με τα αντίστοιχα
__________________ R-A-F Music...#1 #2 Freddo espresso/cappuccino guide Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! ![]() Get wet και Άκου την αλλιώς! ->http://liquidfm.gr/ Ψυχολογείν Τελευταία επεξεργασία από ckaelir : 28-03-10 στις 20:42 |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | Κάπου σε κάποια σκονισμένη γωνία του σπιτιού έχω κάτι εκατοντάδες κάρτες.... δυστυχώς από ένα σημείο και μετά, που "μεγάλωσε" ηλικιακά η παρέα του Λυκείου και σκορπίσαμε, δεν έβρισκα κάποιον να παίξω. Για να καταλάβετε για τι εποχές μιλάμε, αν θυμάμαι καλά οι πιο φρέσκιες κάρτες μου ήταν 4η ή 5η έκδοση... Και φυσικά κατά κύριο λόγο Κόκκινες-Μαύρες :Ρ
__________________ Some people walk in the rain. Others just get wet... |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | 4η και 5η? Δεν θυμάμαι πως πήγαιναν αλλά σίγουρα είχα πετύχει την onslaught έκδοση με μια αράχνη πάνω και νομίζω και λίγο πιο παλιές. Τώρα δεν θυμάμαι σίγουρα. Νομίζω σταμάτησα όταν βγήκε και η Morrowind. |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Η Morrowind? Μάλλον την Mirrodin εννοείς, το Morrowind είναι το Elder Scrolls III (αυτό πριν το Oblivion) |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |