| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Στο συγκεκριμένο θέμα θα γράφουν εθελοντές που θέλουν να προσφέρουν recruitments σε νέους παίχτες του WoW και παράλληλα νέοι παίχτες που θέλουν recruitments. Ουσιαστικά με το RAF(Recruit-a-Friend) κάποιος παίχτης που έχει κανονικό λογαριασμό στο παιχνίδι (όχι trial) μπορεί να στείλει μία πρόσκληση μέσω e-mail σε κάποιον που δεν παίζει WoW για να ξεκινήσει μαζί του. To e-mail αυτό περιέχει ένα link που οδηγεί τον παραλήπτη να δημιουργήσει ένα Trial Account. Όταν κάνει upgrade το trial account του σε κανονικό WoW Account αγοράζοντας το παιχνίδι θα λειτουργήσει το RAF, δεν χρειάζονται τα expansions. Ο καθένας μπορεί να στείλει μέχρι 5 προσκλήσεις οι οποίες "λήγουν" σε 30 μέρες αν ο παραλήπτης του e-mail δεν την δεχθεί. Ο αποστολέας το τσεκάρει αυτό απ'το Account Management. Το να στείλει κανείς invitation ή να δεχθεί κάποιος invitation και να δημιουργήσει Trial είναι δωρεάν ωστόσο υπάρχουν κάποιες απαγορεύσεις που ισχύουν σε Trial Accounts:
Απ'τη στιγμή που το Trial Account γίνει upgraded σε κανονικό τότε τα δύο accounts τους είναι "συνδεδεμένα" και κερδίζουν κι οι δύο τα εξής οφέλη για 90 μέρες και μέχρι τα 60 level:
Την πρώτη φορά που ο παραλήπτης της πρόσκλησης αγοράσει το παιχνίδι και πληρώσει για 30 μέρες τότε ο αποστολέας κερδίζει 30 ημέρες και την πρώτη φορά που ο παραλήπτης πληρώσει για 60 ημέρες τότε ο αποστολέας κερδίζει ένα X-53 Touring Rocket για πάντα (Όσοι έχουν Swift Zhevra θα μπορούν να την αλλάξουν με το X-53 Touring Rocket.) Για αναλυτικότερες πληροφορίες επισκεφτείτε FAQs στα εξής sites: Blizzard Support World of Warcraft - English (NA) Forums -> ***** Recruit-a-Friend - Ultimate FAQ! ***** Μπορείτε να στείλετε RAFs είτε μέσω Account Management ή κατευθείαν από το εξής site https://www.wow-europe.com/character...-a-friend.html Όποιος «νεοσύλλεκτος» θέλει μια τέτοια πρόσκληση κι όποιος παίχτης θέλει να προσφέρει προσκλήσεις ας το πει εδώ
__________________ R-A-F Music...#1 #2 Freddo espresso/cappuccino guide Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! ![]() Get wet και Άκου την αλλιώς! ->http://liquidfm.gr/ Ψυχολογείν Τελευταία επεξεργασία από ckaelir : 03-01-11 στις 03:28 |
| | |
| | #2 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Εδω και 2 βδομαδες εκανα recruit μια φιλη και εδω και 4 ημερες εχει κανει upgrade σε full account ...δεν μας εχει βγαλει τπτ απο αυτα :S στο Account management μου εξακολουθει να εμφανιζεται το account της φιλης μου με το χαρακτηρισμο :" Friend signed up for free 10-day trial. " και : Your account and your friend’s account are linked. μέχρι 29/5/10 . Προσπαθουσε να μπει πριν κανει upgrade και ελεγε οτι της ειχε ληξει , μετα απο 1 βδομαδα εκανε upgrade και τωρα μπαινει κανονικα στο game με τις δυνατοτητες που εχουν οι full(?) characters...αλλα οχι με τα "δωρακια" του RaF :( Δωστε τα φωτα σας
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από Fallen : 24-03-10 στις 22:46 | |||
| | |
| | #3 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #4 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | upgrade εκανε , αμα ειχε κανει καινουργιο account δεν θα ειχε τους characters που ειχε φτιαξει στο τριαλ που της εδωσα.
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Ρε συ, κοίταξα κάποια fora με προβλήματα στο RAF αλλά δεν λένε κάτι σχετικό, μόνο ότι πρέπει να επικοινωνήσεις με GM αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα ![]() Wish you well. |
| | |
| | #6 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | προσπαθησα χτες αλλα με συνδεσαν με Καϊρο...τεσπα ευχαριστω για την βοηθεια.
| |||
| | |
| | #7 |
| High Warlord | Ο μόνος τρόπος για να βρείς μια άκρη είναι να επικοινωνήσεις με billing support που είναι υπεύθυνοι για θέματα λογαριασμού. World of Warcraft Europe -> Support -> Billing Support
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | Θέλω να κάνω recruit κάποιον για να ανεβασω έναν alt.. έχω εναν 80 lvl lock στον stormscale αλλά μπορούμε να rollaroume σε όποιον server θέλετε.. στειλτε pm αμα ενδιαφερεστε Τελευταία επεξεργασία από anemoz : 07-04-10 στις 00:17 Αιτία: edit before to vroun ta troll |
| | |
| | #9 | ||
| Νέο μέλος
| Ψάχνω άτομο για να κάνω Recruit, Έχω έναν druid lvl 80 στον Daggerspine και κάτι αλλα μικρά "αλτακια" σε άλλους servers στο άτομο που θέλει να τον κάνω Recruit, αν θέλει να αρχίσει στον Server μου θα έχεις ένα Bonus 500g(είναι αρκετά λεφτά) ![]() κάντε add στο msn : Anseman93@yahoo.gr το site δεν το επισκέφτομαι συχνά.... | ||
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Θέλω και εγώ να προσφέρω σε κάποιον ένα Recruit. Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει με PM το e-mail του. Ευχαριστώ
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |