| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| | LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | παιδιά θέλω τα φώτα σας... θέλω να συμμετάσχω σε raid για να πάω στο icecrown citadel. έχει καλά epic drops στο heroic αλλα και στο normal αλλα δεν ξέρω πως. είδα ένα άρθρο που έλεγε για guild που πάνε στο συγκεκριμένο raid αλλα εγώ είμαι σε guild ενός φίλου που δεν παίζει πια και δεν έχω ομάδα να πάω. πρέπει να ζητήσω σε πόλη αν υπάρχει group που ψάχνει dps η υπάρχει άλλος τρόπος? |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Βασικά το gear σου δεν είναι για ICC, ούτε γενικότερα για raids. Αρχικά τράβα πολλά random heroics να φαρμάρεις [] για να πάρεις Τ9 και λοιπά items. Αν δεν έχεις guild για να πας σε raids θα δυσκολευτείς λίγο να βρεις κόσμο, και ειδικά σαν dps, θα σου ζητάνε να έχεις το achievement ότι έχεις ξαναπάει(gοddamn achievements), πες τους ότι έχεις διαβάσει guides και ξέρεις απ'έξω τις τακτικές αν δεν τό'χεις και τρίβε το στη μούρη τους την επόμενη φορά όταν θα τό'χεις πάρει . Φόρτωσε επιπλέον το Gearscore addon ως τρόπο αξιολόγησης του gear σου(μετά τα 4k αρχίζεις νά'σαι καλά, αλλά εννοείται ότι θες βελτίωση).Παρεμπιπτόντως σε αντίθεση με τα heroics δεν υπάρχουν random cross realm raids οπότε πρέπει να ψάχνεις στις πρωτεύουσες στο Trade Channel άτομα για να πάτε αλλά καλύτερα να βρεις κάποιο guild του εκάστοτε επιπέδου σου και να πηγαίνεις. Σε βγάζει κι απ'τόν κόπο να ψάχνεις και τελικά να μην σε παίρνουν για βλακείες.
__________________ R-A-F Music...#1 #2 Freddo espresso/cappuccino guide Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! ![]() Get wet και Άκου την αλλιώς! ->http://liquidfm.gr/ Ψυχολογείν Τελευταία επεξεργασία από ckaelir : 11-03-10 στις 00:41 |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | χαχαχαχαχα!!! ευχαριστώ πολύ φίλε μου... ![]() θα προσπαθήσω να μαζέψω ότι μπορώ. έχει πολύ δουλειά. και θα ψάξω για νέο guild στο tarren mill! προτάσεις δεκτές! |
| | |
| | #4 | ||
| Ήρωας
| Με αυτό το gear καλά καλά ούτε για random heroics δεν είσαι έτοιμος, το raiding ακούγεται ως ανέκδοτο ειδικά για ICC. Όπως είπε και ο προλαλήσαντας, χρειάζεσαι πολλά πολλά random heroics ώστε να να μαζέψεις ένα αξιοπρεπές gear. Επίσης όσο αναβαθμίζεις το gear σου, το σύστημα LFG θα σε αφήνει να μπαίνεις και σε περισσότερα hc instances. Συνεπως μην ξεχάσεις να κάνεις το quest για να ξεκλειδώσεις τα νέα 5άρια instances στο ICC, όπου κυρίως απο εκεί θα πρέπει να αναζητάς το gear σου.
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| ||
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Btw πλέον δεν υπάρχει νόημα να πας στα προηγούμενα raid παρά μόνο και μόνο για τα Weekly Raid Quests και την όλη φάση Μπορείς να πάρεις πολύ καλύτερο gear με [] παρά από εκείνα τα drops οπότε απλά δεν αξίζει τον κόπο να ψάχνεις από εκεί ![]() (Source:Τι παίζει με τα Tiers?) |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Κάνε τα νορμάλ forge of souls ,pit of saron, halls of reflection, toc (5) για να έχεις πρόσβαση στα heroic, και μάζεψε και από εκεί ρούχα όπλα κτλπ. |
| | |
| | #7 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Αχ πως κρατιέμαι. | ||
| | |
| | #8 |
| Συντονιστής | Άκουσα ότι οι ensidia στον tarren mill ψάχνουν απεγνωσμένα κόσμο. Εχμ, sorry, δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Πέρα από την καλόβουλη πλάκα (κράτα γερά marilian!!!) πρέπει να σου επισημάνω ότι έχεις ακόμα ΠΟΛΥ δρόμο μπροστά σου για να δεις ICC raid κρίνωντας με το gear που έχεις τώρα (ούτε για naxx10 δεν θα σ'έπαιρνα για να μαι ειλικρινής). Πέρα από υψηλές απαιτήσεις σε gear ( πάνω από 5k gearscore θα έλεγα, και ας σιχαίνομαι το addon) έχει και υψηλές απαιτήσεις σε επίπεδο προσωπικής απόδοσης (δηλαδή να παιζείς σε πολύ καλό επίπεδο το spec του χαρακτήρα σου). Ξεκίνα να φαρμάρεις emblems of triumph, και βλέπουμε. |
| | |
| | #9 |
| Νέο μέλος | χαχαχαχαχα!!! κατάλαβα.... σαν να βιάζομαι λιγάκι. οκ. αφήνω ότι έχει σχέση με raid και θα ξεσκιστώ στα random. ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά. |
| | |
| | #10 | ||
| Ήρωας
| Εμμ... βασικά..... δεν είναι μόνο το gear σου low level, αλλά και το είδος του!! Μερικά είναι για dps (retri), άλλα είναι για tank (prot) και τα υπόλοιπα για healing (holy). Συγκεκριμένα 3 dps, 7 tanking και 7 healing items Τι έχεις κάνει βρε συ;
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
Τελευταία επεξεργασία από Kiwer : 12-03-10 στις 13:23 | ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |