Join eRepublik.com and become an eCitizen

Καλώς ήρθατε στο WorldofWarcraft.GR !
Βλέπετε το forum μας σαν επισκέπτης. Θα πρέπει να εγγραφείτε στο forum για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε νέο μήνυμα και να εκμεταλλευτείτε όλες τις έξτρα δυνατότητες.
H εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και απολύτως δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην online κοινότητας μας σήμερα!.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβασης σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα

Απάντηση στο θέμα

LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-03-10, 13:54   #1
Ήρωας

Dàrko
των Hybrid Species

EN-Haomarush (PvP)
Εικόνες: 1
Tàk is on a distinguished road

Exclamation DK Guide (o θεός να το κάνει)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Death Knight.
ή αλλιώς
ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ (4)

Desclaimer: Τα παρακάτω έχουν να κάνουν με το ΝΤΕ ΠΕ ΕΣ κομμάτι του DK καθότι ως γνωστόν “ποιος το χέζει το tanking όταν μπορείς να κόβεις φετόνια γιατί ΕΙΜΑΙ DK ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ!»

Μιας λοιπόν και βαριόμουνα αφόρητα σήμερα στη δουλειά είπα να γράψω μερικές οδηγίες προς ναυτιλλομένους που λέγανε και παλιά μπας και δούμε μερικούς καλύτερους DK’s να ξεπροβάλλουν από το λάκκο με τα ΣΚΑΤΑ που βρίσκεται το class.

ΓΕΝΙΚΑ
Είσαι Hero Class σημαίνει ότι ξεκινάς 55 lvl μετά τους άλλους. Στοπ. Τίποτα παραπάνω. Αν νομίζεις ότι είσαι ντε και καλά ο James Bond του WoW μόνο και μόνο επειδή είσαι DK συγγνώμη αλλά θα σε απογοητεύσω. Διάβασε λοιπόν παρακάτω 5 πραγματάκια που διαπίστωσαν όλοι οι πρόγονοί σου DK πριν από σένα.

Ο DK έχει 3 βασικά spec. Blood /Frost/Unholy

BLOOD (warrior wannabe)
Βασικό build:

http://talent.mmo-champion.com/?deat...q,e9H3eO,11623

To build αυτό εστιάζει στο να βαράς σαν τρένο και να βλέπεις τεράστια νούμερα στην οθόνη σου που σε κάνουν να τσιρίζεις σαν παρθένα μετά τον πρώτο οργασμό. Επίσης παρέχει τεράστιο self-healing για να μην σπας τα παπάρια των healers “OMG HEAL PLIXX IM DYING!”. Bloodworms + Death Strike και ουσιαστικά οι healers δεν ασχολούνται μαζί σου.

Rotation:
IT>PS>HSx2>DS (DC until 0 runic power) DS>HSx4 (DC until 0 runic power)

ΝΟΤΕ: Pop all cooldowns as soon as they are off cd. Ναι εννοώ και το ghoul. Το ότι δεν είστε unholy δε σημαίνει ότι δεν έχετε ghoul.
Ο blood γενικά για να αποδώσει το μέγιστο χρειάζεται πολύ καλό timing και χρήση των cooldowns. Π.χ. Μετά το pull συνηθίζω να κάνω το εξής:
IT>PS>DS > macro(haste potion+racial+hysteria>Dancing Rune Weapon) ώστε να κάνω άμεσο dmg και να τα έχω πολύ σύντομα έτοιμα για το επόμενο nuke phase.

Είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι το DRW παίρνει τα δικά σας buff τη στιγμή που το κάνετε summon οπότε να κοιτάτε τι έχετε κουμπώσει πριν το χρησιμοποιήσετε.

Υπάρχουν 2 διαφορετικές “σχολές” αναφορικά με τον Blood DK. Αυτοί που υποστηρίζουν ότι πρέπει όλα τα gems να είναι strength και αυτοί που λένε ότι από ένα σημείο και μετά το armor penetration gemming είναι καλύτερο αν καταφέρεις να φτάσεις το hard-cap. (Hard-cap= 1260 armor pen rating ή αλλιώς 90% αφού παίρνουμε και 10% από τα talents.)
H αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Είναι γεγονός ότι σαν blood το 90% του dmg σου είναι physical (HS, DS, melee etc) οπότε όντως το armor pen είναι πολύ σημαντικό. Μόνο όμως από ένα σημείο και μετά. Αν δηλαδή δεν έχετε full ICC gear (251/264) ξεχάστε το armor pen και ασχοληθείτε μόνο με το strength.
Περιττό να σας πω ότι οτιδήποτε άλλο gem θεωρείται άχρηστο εκτός αν ισχύει το παρακάτω οπότε μπορείτε (και πρέπει) να gemάρετε hit or expertise:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν από οτιδήποτε άλλο είναι να έχετε 8% hit (~264 rating) και 6,5% (26) expertise. Χωρίς αυτά δεν πάτε πουθενά. Τελεία και παύλα Τζούλια που πήγε το μπουκάλι οεο? (άσχετο)

Γενικά σχόλια:
O blood DK όπως έγραψα και στην αρχή είναι κάτι σαν τον warrior. Η απόδοσή του εξαρτάται πάρα πολύ από το gear. Τον πρώτο ρόλο παίζει πάντα το όπλο που κρατάτε. Το όπλο για τον blood DK είναι ότι για την κομμώτρια η βούρτσα και ότι για τον άντρα η π**τσα. Όπως έλεγε και μια πρώην μου «όσο πιο αργό τόσο πιο καλό». Καλή κοπέλα κρίμα που χαθήκαμε… Τέλοσπάντων, αν κάποια στιγμή έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα weapon που θα έχει 30 max dmg παραπάνω και σε ένα armor item που σας δίνει 30str & 25crit δεν υπάρχει δίλλημα. Πάρτε το όπλο.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, θα επανέλθω δριμύτερος για τα άλλα spec.
Εννοείται πως ρωτάτε ότι θέλετε

A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother.

Hybrid Species
Ο χρήστης Tàk δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-03-10, 19:34   #2
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Yachiru

Imzel
των Aether

EN-Kazzak (PvP)
Περιοχή: Βέροια Ημαθίας
Yachiru is on a distinguished road

ομολογουμένως με σόκαρε λίγο το ύφος σου αλλά *heads up* για το χιούμορ... Αν θές βοήθεια για το unholy guide give me a call
Ο χρήστης Yachiru δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-03-10, 22:34   #3
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Christaras-Casavir

Christaras
των Affinity

EN-Silvermoon (PvE)
Περιοχή: SpamLand,Greece
Christaras-Casavir is on a distinguished road

αυριο θα γραψω εγω unholy guide,ζηλεψα
κανε respond σε αυτο το τοπικ,με το δικο σου στυλ,θα γραψω αυριο το απογευμα γιατι τωρα προσπαθω να φτιαξω ενα κ**ο pug για togc10
Παλιά 11-03-10, 22:37   #4
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Yachiru

Imzel
των Aether

EN-Kazzak (PvP)
Περιοχή: Βέροια Ημαθίας
Yachiru is on a distinguished road

μπα δεν παίζει σήμερα. raidarw atm
Ο χρήστης Yachiru δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-03-10, 01:09   #5
Ήρωας

Dàrko
των Hybrid Species

EN-Haomarush (PvP)

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Yachiru Εμφάνιση μηνυμάτων
ομολογουμένως με σόκαρε λίγο το ύφος σου αλλά *heads up* για το χιούμορ... Αν θές βοήθεια για το unholy guide give me a call
Αν δεν το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα θα μας στρίψει από το πολύ κάψιμο

A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother.

Hybrid Species
Παλιά 13-03-10, 22:27   #6
Μαχητής

Το avatar του χρήστη zerzezerze

deáthlegend
των the dark templars

EN-Neptulon (PvP)
zerzezerze is on a distinguished road

tak σου εστειλα ενα προσωπικο μηνυμα διαβασε το πλσ και απαντισε μου
Παλιά 15-03-10, 21:00   #7
Ήρωας

Το avatar του χρήστη ~Astaroth~

Touchofevil
των The Company Of Heroes

EN-Doomhammer (PvE)
Περιοχή: The Fountain, 1337 pwn st.
Εικόνες: 5
~Astaroth~ is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Yachiru Εμφάνιση μηνυμάτων
*heads up* για το χιούμορ...
Νομίζω εννοείς *thumbs up* "heads up" σημαίνει "προσοχή"
Παλιά 15-03-10, 21:28   #8
Νέο μέλος

Το avatar του χρήστη Makmar

Geras

EN-Lightbringer (PvE)
Makmar is on a distinguished road

Hello και απο εμένα.
Έχω έναν blood dk και εχω απογοητευτεί τελείως γιατί σίγουρα κάτι κάνω λάθος,με αποτέλεσμα το dps μου να είναι ελλεινό και τρισάθλιο συνάμα.

Έχω περίπου 3,2k με 3,3κ dps.To gs μου είναι 5393.

Mέχρι χθές που διάβασα το post αυτό δεν ήξερα για το ---- > 8% hit (~264 rating) και 6,5% (26) expertise.Tέλος πάντων ήταν το πρώτο που έφτιαξα σήμερα.

Το rotation είναι IT>PS>HSx2>DS (DC until 0 runic power) DS>HSx4 (DC until 0 runic power) όπως ακριβώς λέει και ο Tàk.

Πίνω τα ζουμάκια μου τρώω το φαί μου και τρέχω σαν τρελός να πιάσω dmg.

Το βασικό μου θέμα που με ξενερώνει τελείως είναι οτι συγκρίνω τον char μου μόνο με dk,συνήθως blood, και ενώ έχουν χειρότερο gs,χειρότερα stas έχουν dmg σαν το δικό μου.Δεν μιλάμε βέβαια για κάποιον με το ίδιο gs.Έτη φωτός μπροστά.

Υπάρχει κάποιο άλλο μυστικό που θα πρεπε να ξέρω?Η απλά το timing μου δεν σωστό που απο ότι βλέπω ο Tak το θεωρεί σημαντικό?Αν κάποιος έχει χρόνο ας κοιτάξει τον char και να μου πει αν τουλάχιστον τα stats,gear,gems είναι για παραπάνω dmg ή αν παίρνω πραγματικά οτι μπορώ απο αυτά.
Ο χρήστης Makmar δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-03-10, 12:37   #9
Ήρωας

Dàrko
των Hybrid Species

EN-Haomarush (PvP)

Λοιποοοοον....
Αδερφέ μου θα ξεκινήσω από τα αυτονόητα. Έχεις 431 hit το οποίο είναι πάρα πολύ καλό...για rogue ή enhancement shaman. Πάντως σίγουρα όχι για DK
Είσαι πάρα πολύ πάνω από το απαιτούμενο hit. 170 για την ακρίβεια.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει λοιπόν να κάνεις είναι να ξεφορτωθείς αυτό το παραπανίσιο hit και να το αντικαταστήσεις με strength.
Ξέρω ότι είναι κομματάκι δύσκολο, ειδικά αν δεν κάνεις σταθερά raid αλλά στο λέω εγγυημένα ότι με αυτό το gear δεν μπορείς να βγάλεις και πολύ παραπάνω από 4 - 4,5K.

Τώρα βέβαια το 3,2Κ που λες με προβληματίζει λίγο γιατί όντως έχεις πρόβλημα με το gear αλλά και τόσο χαμηλά δεν δικαιολογείται.
Υπάρχουν δίαφορα πράγματα που παίζουν ρόλο. Απ'ότι καταλαβαίνω το gear σου είναι λίγο πολύ από PUGs και κάνα 10ρι ICC οπότε θα σου γράψω παρακάτω μια λίστα από πράγματα που σου επηρεάζουν το dps.

1. Ποιος tankάρει? Τώρα θα ρωτήσεις τι σχέση έχει αυτό. Κι όμως έχει. Σαν blood DK πρέπει να παρακαλάς να έχεις warrior tank γιατί το sunder armor (-20% armor) που κάνει σου ανεβάζει τρελά το dps. Επίσης και ο feral druid βοηθάει με το 5% crit και το fairy fire (-5% armor). Γενικά να ξέρεις ότι ο blood DK αποδίδει καλύτερα σε περιβάλλον raid γιατί το dps του boostάρεται πάρα πολύ από τα raid buffs.

2. Timing, timing, timing & timing. O blood DK έχει ένα καταπληκτικό dps cooldown. Dancing Rune Weapon με μόλις 1,5 λεπτό cd. Σε συνδυασμό με hysteria σε κάνει dps-mashine από τις λίγες. Πρέπει όμως να μάθεις να το χρησαιμοποιείς σωστά. Να το χρησιμοποιείς π.χ. όταν ξέρεις ότι θα έχεις τουλάχιστον 15-20 δευτερόλεπτα που θα είσαι κολλημένος στο boss ώστε να το εκμεταλλευτείς πλήρως αλλιώς πάει χαμένο. (Συνήθως η καλύτερη στιγμή είναι στην αρχή του fight μετά το πρώτο μισό rotation ώστε να έχουν ανάψει και όλα τα buffs, sigils etc. Όπως είπα και πιο πάνω ξεκίνα ως εξής: IT>PS>DS > macro(haste potion+racial+hysteria>Dancing Rune Weapon).

3. Θα σου πρότεινα να βγάλεις ένα talent από το necrosis και να το βάλεις στο epidemic. Θα σου δώσει μεγαλύτερη ευελιξία στο rotation ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ PING ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ! (!#@%#%@!$@^%!#@!!)

4. Τέλος θα ρίξω και μια άλλη ιδέα. Με το gear που έχεις αυτή τη στιγμή θα σου πρότεινα να πας dual wield frost. Θα ανέβεις εγγυημένα 1-1,5Κ dps. Αρκεί βέβαια να βρεις 2x[Gutbuster] ή 2x[Frost Giant's Cleaver]

Καλό κουράγιο

Hybrid Species

Τελευταία επεξεργασία από Tàk : 16-03-10 στις 12:42.
Παλιά 16-03-10, 18:24   #10
Μαχητής

Το avatar του χρήστη zerzezerze

deáthlegend
των the dark templars

EN-Neptulon (PvP)
zerzezerze is on a distinguished road

Tak με ξεχασες..:/

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία
Συντόμευση Forum

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:21.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.2.0
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2010
Σχεδιασμός: smas

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21