| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| | LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #81 |
| Ήρωας | Μαπα ο dk σε pvp και μαπα οι unholy σαν spec...Τι βλεπουμε βραδιατικα...
__________________ |
| | |
| | #82 |
| Συντονιστής | Για να στο λέει ο ftwlorelol κάτι θα ξέρει παραπάνω από σένα... |
| | |
| | #83 |
| Ήρωας | Δηλαδη ποιο spec θα παιζουμε? dude,unholy forever αντε και frost οταν σλακαρει ο ench shaman της guild |
| | |
| | #84 |
| Ήρωας | μην λεμε βλακειεσ οτι ο dk δεν παιζει καλο PvP.. warrioir-holy pala-unholy dk...αντε ξεφυγε τους |
| | |
| | #85 |
| Ήρωας | εξής di πόλους dk unholy η να ασχολούνται μονο με pvp στον δικό μου server είναι πολύ ελαχιστη αυτή που είναι unholy και pvp και από την άλλοι παρόλο που είμαι dk δεν άκου τα καλύτερα λόγια για τους dk |
| | |
| | #86 |
| Συντονιστής | |
| | |
| | #87 |
| Μαχητής | παιδια καλησπερα και μπραβο σας για την καλη δουλεια. Εχω και εγω εναν Dk blood+unholy(dual), gs 4.5k και δεν βλεπω προκοπη μπορει να μου εξηγησει καποιος τι πρεπει να κανω dps κανω γυρω στο 2K? Τελευταία επεξεργασία από alani4837 : 28-05-10 στις 03:39 |
| | |
| | #88 |
| Ήρωας | Αν δε μας δώσεις ένα armory link δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Εκτός αν έχει κάποιος "κληρονομικό χάρισμα"
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #89 |
| Μαχητής | πως το κανω αυτο? το βρηκα. The World of Warcraft Armory - Merlia @ Alonsus - Profile Τελευταία επεξεργασία από alani4837 : 28-05-10 στις 18:11 |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |