| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Ήρωας | Δε μου έδωσες κάποιο e-mail για να σου το στείλω οπότε το βάζω εδώ. Γενικά δεν είμαι fan των εξεζητημένων UI. Μόνο κάποια βασικά addons χρησιμοποιώ.
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #12 |
| Μαχητής | ty na se kl... |
| | |
| | #13 |
| Νέο μέλος | Tak φιλαράκι να σαι καλά για τον χρόνο σου!! Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να ακολουθήσω τις συμβουλές σου.Γιατί όπως φαίνεται το χεις το θέμα ή τουλάχιστον πείθεις οτι το χεις 'Οσο για το hit λίγο δύσκολο να το ξεφορτωθώ.Είναι απο gear και πρέπει να αλλάξω gear :/ . Αν ήταν απο gem θα ήταν πιο εύκολο. p.s. ......αλλά στο λέω εγγυημένα ότι με αυτό το gear δεν μπορείς να βγάλεις και πολύ παραπάνω από 4 - 4,5K... Ας βγάλω το dmg που μπορεί να μου δώσει το gear μου και θα είμαι ευχαριστημένος ![]() Ευχαριστώ και πάλι και για τις συμβουλές και ελπίζω στο μέλλον να έχουμε και άλλα dk guide απο σένα |
| | |
| | #14 |
| Συντονιστής | Απλά μια παρατήρηση, μην χρησιμοποιείς το gear score ως "βαρόμετρο" για το dps που πρέπει να βγάζεις θεωρητικά. Είδες και έσυ ότι παρά το GS σου, ο λάθος διαμερισμός των stats οδηγεί σε άσχημα αποτέλεσματα. Αυτά από την GAGA (Group Against Gearscore Addon). |
| | |
| | #15 |
| Ήρωας | Να σαι καλά Geras για τα καλά σου λόγια. Ελπίζω να βοήθησα. Σύντομα θα βάλω και unholy dps guide.
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #16 |
| Μαχητής | Λοιπόν πήρα σήμερα επιτέλους το Shadow's Edge και πλέον έχω ισορροπήσει τα hit rating/expertise caps και έχω το bis όπλο που θα μπορούσα να έχω. Αξίζει να πάω τώρα λες full blood με arp gems ή όχι? Το dmg μου σε fights χωρίς ιδιαίτερη κίνηση πχ Blood Queen πλησιάζει τα 9κ με το προηγούμενο όπλο ως unholy. Πιστεύεις ότι μπορώ να βγάλω και περισσότερο από αυτό σαν blood?? και αν ναι τι specc προτείνεις?? |
| | |
| | #17 |
| Ήρωας | lol... εβγαζα 4.5κ dps πολυ πριν βγει το gearscore σαν addon... μετα παπαλα... καταρες παντου ...και τωρα τπτ..μονο starcraft
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #18 |
| Ήρωας | Tak, ποιά addons χρησιμοποιείς για τα groups, chat, κ.λπ. ; |
| | |
| | #19 |
| Συντονιστής | Ας με διορθώσει αν κάνω λάθος Unitframes: Ag_unitframes Chat: Prat 3.0 raid frames: τα απλά blizzard raid frames. |
| | |
| | #20 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
On-topic : προσωπικά δε με τρελαίνει το blood δεν το φχαριστιεμαι τόσο όσο τα άλλα σπεκς. Τώρα με το νέο πατς θα συνεχίσω unholy/φροστ και αν μου τη βαρέσει (πάλι) φροστ DW
__________________ | |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |