| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #121 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 29-11-2010
| θα ηθελα να μου πειτε με το παλιο patch 3.3.5 γιατι οπως ειπα ειμαι καινουριος και ακομα δεν εχω ξεκινησει official απλα ενας φιλος μ παιζει πολυ και μ ειπε να μπω και εγω και απλα επειδη ειναι και καποια λεφτα το μηνα ..μ ειπε παιξε σε μουφα σερβερ να δεις περιπου πως ειναι το game (αν και αλλαζουν πολλα) και αν μ αρεσει και κολισω μετα θα ξεκινισω το official με το φιλαρακι μ...... |
| | |
| | #122 |
| Ήρωας | αφού 85αρησα με τον μάγο και βαριέμαι να περιμένω 20λεπτά για να μπώ σε dg και να μαζέψω gear είπα να ανεβάσω τον dk που θα τανκάρω και το wait time είναι της τάκης των κάποιων δευτερολέπτων και ομολογώ ότι τον βαρέθηκα τον μάγο και έχω πάθει κάποια πόρωση με τον dk, οπότε σήμερα σαν lvl 67 μπήκα έτσι για χαβαλέ και στο πρώτο μου bg και μπορώ να πώ ότι έμεινα με τον στόμα ανοιχτό.....Το μόνο μείων μέχρι στιγμής είναι ότι θέλει αρκετό χρόνο για να ανεβάσεις τα professions... Περιμένουμε το update του οδηγού P.S. Γυρισα απο horde σε ally για να πάρω κανα φράγκο απο το main οπότε φίλε μην κάνεις τον κόπο να με ψάξεις |
| | |
| | #123 |
| Ήρωας | Eγώ έχω dk 85 με mining-herbalism τέρμα για φράγκα. Κάνω κανά instance σαν dps και μένω κουτός. Και να φανταστείς δε μου έχει πει κανείς rotation ούτε και εγώ το έψαξα γιατί είναι αλτ. Ούτε καν binds έχω τα βασικά αλλά τυχαίνει να πατάω και με το ποντίκι ... ΤΟΣΟ ΧΥΜΑ.. παρόλα αυτά οι 30άρες πέφτουνε βροχή. Frost dk ftw! |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |