| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Μαχητής | alt ![]() ...αν όμως πραγματικά ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ, ξεκίνα Geocaching - The Official Global GPS Cache Hunt Site |
| | |
| | #12 |
| Ήρωας | Το ότι βαριέσαι είναι υγιές σημάδι κατά την γνώμη μου. Αν παίζεις ήδη 3+ χρόνια, τότε έχεις μεγαλώσει και έχεις αρχίσει να βλέπεις τα πράγματα λίγο πιο καθαρά, ειδικά με τον αρχικό ενθουσιασμό με το wow. Τα ίδια περνάω και γω...Βαρεμάρα->alt->μάλλον δεν θα ανανεώσω την gamecard. Όσο για τον χρόνο που έχασες , δυστυχώς δεν αναπληρώνεται. Αλλά τουλάχιστον πέρασες ευχάριστα(ελπίζω Αν λοιπόν έχεις βαρεθεί ,Let it go. Ειδικά τώρα που εποχή βοηθάει, έρχεται άνοιξη, παράτα το και βγες για κανένα καφέ με τα φιλαράκια σου στην λιακάδα. |
| | |
| | #13 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Luna κανε 1 break να γεμισεις μπαταρίες και αμα γουσταρεις ξεκινας ...το game μπορει να σου προσφερει πολλα αλλα απο την στιγμη που το βλεπεις σαν δουλεια και καταναγκαστικη εργασια χανει το fun και το ενδιαφερον του .Οσο αφορα με την παρεα λογικο ειναι μετα απο τοσα χρονια πολλοι φιλοι μας να εχουν σταματησει ή να παιζουν σε αλλο server ή faction ,αλλα οπως χανεις φιλους μπορεις να βρεις νεους. Αν εχεις τον priest ακομα στον genjuros αμα θες δοκιμασε σε μας ...απο οτι ξερω θελουμε 1 discipline ή holy priest . Δες εδω : The Haunted Genjuros αμα το αποφασισεις απο μενα εχεις vouche
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #14 |
| Ήρωας | DONT DO IT LUNA!!1 |
| | |
| | #15 |
| Ήρωας | δεν με ενδιαφερει να παιξω priest discipline holy ... παντως ευχαριστω... Ειχα μπει σε ενα guild του server πολυ καλο..γουσταρα που θα επαιζα end game raiding αλλα καλος η κακως δε προχωρησε το θεμα... Απογοητευτικα καπως αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι δεν εχω παρεα στο παιχνιδι Παραλληλα ανεβαζω και εναν warrior fury ειναι στο 75 lvl ... μπαινω καθε μερα κανω τα istances για να παιρνω badges...αλλα τωρα καμια βδομαδα το χω παρατησει...με κουρασε. Δε θελω ουτε αυτο να κανω πλεον. Μαλλον φταιει και που θελω να παιζω Starcraft2 πιο πολυ...αλλα οπως εχω πει παιζει και σημαντικο ρολο που δεν εχω τους φιλους μου Online...
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #16 |
| Ήρωας | Είμαι 28 και βαριέμαι , έχω χάσει τα πάντα για 5 χρόνια γιατί πολύ απλά κόλλησα. Αυτοσκοπός ? να δω arthas, και τώρα η bliz τον δίνει χαλαρά σε όλους. Ας είναι θα τον δω και θα ηρεμήσω... για την ώρα 55% Τα bg έχουν τρελό q, τις badges δεν τις θέλω πια (frost) κάνω icc 25 με βαρεμάρα μερικές φορές, αλτς δεν παλεύω τα λβλαρίσματα ... να φανταστείς έκανα τρανσφερ έναν αλτ και έπρεπε να κάνω από την αρχή quests για hodir κτλπ κι βαριόμουν. Τέσπα αν και το wrath ήτανε το καλυτερό μ για μένα παρόλα αυτά με ξενέρωσε απίστευτα.. σε λίγο καιρό θα κάνω διάλειμα για κανά 2μηνο λόγω υποχρεώσεων (σπουδές αιώνιος) και άμα γουστάρω πάλι θα ξαναμπώ. Τα λέμε καλό κουράγιο. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |