Περί του site Αναφορές για προβλήματα, προτάσεις, γνώμες και ότι είναι σχετικό με το site & forum.

Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > Περί ανέμων και υδάτων > Περί του site

Πρόταση: UI, Mods & Addons Help Thread
LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 03-03-10, 22:48   #1
Νέο μέλος

jimakos05 is on a distinguished road
Προεπιλογή Πρόταση: UI, Mods & Addons Help Thread

Γεια σας από εμένα. Όπως φαίνεται και από το username μου λέγομαι Δημήτρης.

Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη αν αυτό που θα γράψω έχει είδη γίνει σαν πρόταση η υπάρχει αλλά από την αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα κάτι σχετικό. Αν υπάρχει παρακαλώ κάποιος mod να το διαγράψει.

Θα μου πείτε καλά ρε φίλε ακόμα δεν έγινες μέλος κάνεις και προτάσεις? Ε από κάπου έπρεπε να αρχίσω

Ψάχνοντας στο forum γενικά πρόσεξα ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα(σαν ένα ξεχωριστό section) για βοήθεια σε άτομα που δεν μπορούν να τα καταφέρουν και τόσο καλά με τα πρόσθετα και στην παραμετροποίηση της διεπαφής του χρήστη ( και επειδή στην μετάφραση δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό που είπα αλλά έχω χάσει την μπάλα με το τι μπορούμε να γράφουμε σε greeklish και Αγγλικά, και τι όχι το μετέφρασα). Πρόσθετα και στην παραμετροποίηση της διεπαφής του χρήστη = Addons and UI customization.

Αυτό που προτείνω είναι η δημιουργία ενός νέου thread το οποίο να είναι για όποιον θέλει να ρωτήσει κάτι σχετικά με κάποιο mod/addon, όπως πως μπορεί να κάνει κάποιες ρυθμίσεις σε κάποιο συγκεκριμένο addon, μήπως υπάρχει κάποιο addon που να κάνει κάτι που έχει στο μυαλό του, η πώς λέγεται κάποιο addon που είδε σε κάποιο screenshot h video.

Η ιδέα μου ήρθε επειδή, εκτός του ότι ασχολούμαι 5 χρόνια με τα addons, δουλεύω και σε net-cafe, και όπως καταλαβαίνετε βοηθάω αρκετά παιδιά που δεν ξέρουν Αγγλικά η δεν έχουν εμπειρία στο UI customization. Είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει σε τέτοιες περιπτώσεις οπότε γιατί να μην βγάλουμε από τον κόπο κάποιους συν-forum-ίτες?

P.S.: Ετοιμάζω και ένα ss με το δικό μου UI για να το κάνω post στο θέμα που ξεκίνησε ο/η Marilian. UI - ADDONS

Edit: Ορθογραφικό και τυπογραφικό λάθος που διόρθωσα

Τελευταία επεξεργασία από jimakos05 : 04-03-10 στις 14:04
Ο χρήστης jimakos05 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:32.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23