| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Καλησπέρα παιδιά.... δείτε αυτό το link : Netherdrake/Netherwing Mount Guide | World of Warcraft Pro. Εγώ τον βρήκα πολύ χρήσιμο ως οδηγό. Κοντεύω να φτάσω Exalted και να πάρω το mount επιτέλους. Πρέπει να παραδεχτώ και το παλικάρι που έκατσε και τον έφτιαξε. |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Αν και σχετικά εύκολο το να γίνεις exalted με τα netherdrakes (υπομονή όπως κάθετι στο wow) , είναι ωραίο το guide. |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | τώρα πια είναι πανεύκολο, κάθε μέρα έβρισκα γύρο στα 5-15 αυγά... |
| | |
| | #4 |
| Μαχητής | ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟ τι καιροί τότε που ξυπνάγαμε στις 6 το πρωί για να μαζέψουμε τα αβγά !!!! Αξίζει τρελά να πάρεις netherdrake. Go for it ! |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Στο guide κάνοντας τα dailies και δίνοντας ένα αυγό τη μέρα λέει ότι σου παίρνει περίπου 15 μέρες. Κατά πόσο μειώθηκε; Καλύτερα τα quest ή το farming; Ή και τα δύο; |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | εγώ το έκανα μέσα σε 5 μέρες |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | ναι, τη πρώτη μέρα που πήγα ήμασταν 4 άτομα και βρήκα μόνο 5 αυγά. τις επόμενες έβρισκα ΠΑΡΑ πολλά |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Έχω ξεκινήσει από χθες κι παλεύω να γίνω honored...To rep που θέλει μου φαίνεται δεν παλεύεται...Αξίζει τον κόπο όπως και νά'χει.
__________________ R-A-F Music...#1 #2 Freddo espresso/cappuccino guide Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! ![]() Get wet και Άκου την αλλιώς! ->http://liquidfm.gr/ Ψυχολογείν Τελευταία επεξεργασία από ckaelir : 07-03-10 στις 09:51 |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |