| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Ήρωας | Ναι αυτό είναι όντως ένα πρόβλημα... Το επόμενο project είναι να δοκιμάσω ένα blood pvp με frost subspec και να φτιάξω itemization σαν του warrior. 20k DS FTW ![]() ![]()
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #12 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
| |
| | |
| | #13 |
| Ήρωας | Yachiru δες το armory μου. Τα κομμάτια είναι διαλεγμένα ένα προς ένα αλλά μου λείπει ακόμα ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΙ NECK! Επίσης θέλω και [] αλλά μετά ξεμένω από expertise
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #14 |
| Ήρωας | να'χα και εγω raiding guild,μπας και παρω τιποτα καινουργιο ![]() και αυτη η blizzard,τα free migration ειναι τα χειροτερα που θα μπορουσε να διαλεξει εγω που ειμαι unholy,να βαλω arp?κανει τιποτα ή να συνεχισω με strength?(9k dps saurfang 25αρι,καλο αλλα οχι τελειο |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |