| | |||||||||||
| Guilds Ελληνικά ή ξένα guilds, clans, ομάδες. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Η <Spectrum> είναι μία casual raiding guild στον Lightbringer, που αναζητά περισσότερους Έλληνες για να συνεχίσει την πρόοδό της στο ICC. Παρακαλώ, εάν ενδιαφέρεστε, όπως επικοινωνήσετε μέσω in-game mail ή message με τον Plasmatic. Ευχαριστώ. |
| | |
| | #2 |
| Νέο μέλος | Πολυ καλο raiding Guild ston Lightbringer και o Plasmatic ξερει τι κανει.... GL Τελευταία επεξεργασία από Arathoss : 27-02-10 στις 18:18 |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | Ακόμη αναζητούμε νέα μέλη. Ευχαριστώ. |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Πραγματικα ενα πολυ καλα guild.... Πιστεψτε με αξιζει τον κοπο.... |
| | |
| | #5 |
| Νέο μέλος | Ακόμη αναζητούμε Healers και ranged DPS. |
| | |
| | #6 |
| Νέο μέλος | Ακόμη αναζητούμε περισσότερους healers, αλλά οποιοσδήποτε Έλληνας ενδιαφέρεται είναι ευπρόσδεκτος |
| | |
| | #7 |
| Νέο μέλος | γεια σας...σκεφτομαι να κανω migration και ειδα το μνμ σας εδω στο φορουμ...ειμαι στον nordrassil τωρα και κυριως παιζω με τον μαγο μου marlios και τον παλα(προτ και ρετρι) margias.μπορω να μιλησω με καποιον απο τους σπεκτρουμ να ρωτησω 2-3 πραγματα? ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Λοιπον θελω να υπενθυμισω πως ακομα ζηταμαε μελη. Α φου ξαποστασαμε για λιγο καιρο και με το καινουριο Raid Lock System προσπαθουμε να ξανατριβηξουμε προς τη δοξα με τη βοηθεια σας. Σκοπος μας να ξαναρχισουμε το 25αρι και να ριξουμε τον LK (αμα σταματησει να εξφανιζεται). Αμα ενδιαφερεστε στειλτε μου ΠΜ ή μιληστε In game. Ευχαριστω πολυ.
__________________ |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |