| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 | |
| Συντονιστής | Παράθεση:
Το enchanting μια χαρά profession είναι btw | |
| | |
| | #12 |
| Ήρωας | Εγώ δυστυχώς δεν έχω κάτι να μοιραστώ μαζί σας. Πριν έπαιζα Lineage 2 και πριν ξεκινήσω το wow έριξα πολύ διαβασμα (δεν ήθελα να πάθω αυτά ου έπαθα στο L2). Στο L2 πάντως που ήταν το πρώτο μου MMO μου έχουν είνει οι ατέλειωτες ώρες να κοιτάζω τον char μου που έτρεχε σε βουνά και λαγκάδια υπό την μουσική των Linking Park και θαύμαζα τον 10 lvl Char Μου λες και ήταν κανένας Mel Gibson στο Braveheart και θα έσωζε τον κόσμο. Στο WoW τα βήματά μου ήταν πάντα μελετημένα.
__________________ Request to Blizzard: Βάλτε περισσότερα χαβαλετζίδικα items στο παιχνίδι....! Gordian - lvl 85 Orc Hunter Gordiane - lvl 81 Blood Elf Death Knight Simaya - lvl 81 Blood Elf Paladin Galfurion - lvl 80 Tauren Druid Deadgwynn - lvl 74 Undead Mage Mktp - lvl 62 Tauren Warrior Stizulaman - lvl 60 Troll Rogue |
| | |
| | #13 |
| Συντονιστής | Και εγώ αν και σίγουρα έκανα newbies (πως να το εκφράσεις τώρα αυτό σωστά!) γενικά έπαιζα το game μελετημένα, και όταν έβλεπα κάτι που δεν ήξερα τι είναι το ψαχνα ρωτώντας ή κοιτάζωντας στο internet. |
| | |
| | #14 |
| Μαχητής | όμορφα, ευχαριστώ για την διόρθωση ![]() σχετικά με το enchanting, μετά το d/e system, τα mats στο ah έχουν πέσει 50+g( abyss crystal), 10g(infinite dust), και 100+g( greater cosmic) |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |