| | |||||||||||
| Player vs Environment Συζητήσεις για ότι έχει να κάνει με PvE, mobs, τακτικές για boss και first kills. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | για σας παιδια θα ηθελα λιγη βοηθια με τα macros του druid μου.Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με αυτα 8α ηθελα να μου εξηγεισετε τι μπορω να κερδισω χρησιμοποιωντας τα και ποια ειναι αυτα.ευχαριστω πολυ |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Macros και keybinds είναι απαραίτητα στο PvP γιατί δίνουν ταχύτητα. Σαν resto και moonkin είχα τα εξής: /cast [nostance:3] Cat Form ; dash ->keybound στο Q. Όταν το πατάς μία φορά βάζει catform(και αν σε νούμερο έχεις το prowl βοηθάει) και στη δεύτερη φορά κάνεις dash. travel form ->Keybound στο E κι όταν το πατάς μία φορά βάζει travel form ενώ τη δεύτερη το βγάζει. #showtooltip Lifebloom /cast [target=mouseover,exists,help]Lifebloom; Lifebloom->στο mouseover target κάνει το αντίστοιχο spell. Αλλάζεις το lifebloom με ό,τι θες, cyclone κ.λπ. #showtooltip Swiftmend /castsequence [exists,help] reset=12/target Rejuvenation, Swiftmend /stopmacro [exists,help] /castsequence [modifier:alt,target=player][target=mouseover, exists][] reset=12 Rejuvenation, Swiftmend -> την πρώτη φορά κάνει Rejuvenation τη δεύτερη Swiftmend. Αν κάνεις Reju και σε 12 δευτερόλεπτα δεν το ξαναπατήσεις την επόμενη φορά θα ξανακάνει Reju(θα γίνει reset).Το mouseover target θα δεχθεί το spell. Πατώντας alt θα γίνει σε σένα. Αν τίποτα από τα 2 παραπάνω δεν ισχύει, target είναι το current target σου. Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει εσύ θα είσαι το target. Ωραία macro μπορείς να βρεις εδώ για PvP Druid Macros - Arena Junkies και γενικότερα στα εξής Useful macros for druids - WoWWiki - Your guide to the World of Warcraft Druid Macros, WoW Druid Macro, World of Warcraft Druid Macros For more google it
__________________ R-A-F Music...#1 #2 Freddo espresso/cappuccino guide Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! ![]() Get wet και Άκου την αλλιώς! ->http://liquidfm.gr/ Ψυχολογείν Τελευταία επεξεργασία από ckaelir : 21-02-10 στις 15:34 |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | δλδ για να καταλαβω τα macro δεν μου χρησιμευουν σε pve?? |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Πιστεύω στο PvE δεν χρησιμεύουν τόσο, κυρίως εκεί χρησιμοποιείς addons για οποιοδήποτε role. Υπάρχουν βέβαια και macros που συνδυάζουν πολλά skills από το rotation σου σε ένα ώστε άμα βαριέσαι τη ζωή σου πατάς 2-2-...-2. Σε λίγες περιπτώσεις φαίνονται χρήσιμα π.χ. Nature's Swiftness+Healing Touch αλλά εμένα δεν με βοήθησε ποτέ. |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | οκ φιλε ευχαριστω πολυ παντως |
| | |
| | #6 |
| Μαχητής | και μια ακομα ερωτηση λιγο ασχετη βεβαια αλλα μηπως ξερεις κανα καλο glyph για druid tank? |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #8 | ||
| Ήρωας
| Ορίστε: Glyph of Maul Glyph of Survival Instincts Glyph of Frenzied Regeneration
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| ||
| | |
| | #9 |
| Μαχητής | ok ty file |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |