Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή.

Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > World of Warcraft > Player vs Player

Diablo 3 Hellenic Community

Priest pvp
LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 20-02-10, 13:57   #21
Μαχητής

Maxdeath

EN-Grim Batol (PvP)
Maxpain is on a distinguished road
Προεπιλογή

Η αλήθεια είναι οτι στο θέμα άλλος βοήθησε πολύ άλλος λίγο και άλλος καθόλου!Είναι κρίμα να χαλάει το θέμα και για οποιοδήποτε θέμα απο άτομα πού δεν γνωρίζουν και απλά γράφουν για να γράψουν!Πάντως ευχαριστώ πολύ παιδιά για το ενδιαφέρων που βοηθήσατε και πιστεύω οι νέοι priest θα μείνουν ικανοποιημένοι απο το θέμα!
Ο χρήστης Maxpain δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 25-02-10, 13:54   #22
Ήρωας

Shrikecurse is on a distinguished road
Προεπιλογή

Οκ ως pvp priest οφείλω να απαντήσω. Λοιπόν πρώτο - εξαρτάται τι θα παίζεις shadow ή discipline? Οι shadow είναι κατα βάση σε double dps'er teams με rogue. Οι discipline που είναι και το συνηθισμένο spec τα πάνε από καλά έως εξαιρετικά. Στηριζόμαστε στο gear αρκετά βέβαια αλλά υπάρχουν πολύ λίγα προβλήματα survivability και αυτά αντιμετωπίζονται. Μπορώ να πω ότι 95 στις 100 φορές αν έχω mana δεν πρόκειται να πεθάνω. Xρειάζεσαι περίπου 1100+ resilience, ή έστω 1000+. Να προσεγγίσεις το 3000 sp me inner fire, ταχύτητα στα dispels που είναι η δύναμη μας, καλό timing στα fears και assist τον partner σου για να σκοτώσει κάποιον από τους αντιπάλους. Καλύτερο team του κόσμου στο προηγούμενο season ήταν priest-mage σε 2v2. Mπορείς να παίξεις με τα περισσότερα classes και specs - τα πιο καλά combos είναι priest/mage, priest/rogue, priest/feral, priest/affliction warlock. Aν έχεις κάποια συγκεκριμένη ερώτηση πες το γιατί εγώ απλά τώρα γράφω διάφορα που μπορεί και να μην έχουν σχέση με το τι θέλεις να κάνεις.

Εγώ ξεκίνησα στο season 6 στα τέλη με warlock σε 2v2, όπου φτάσαμε το 2000 rating. Season 7 με Retribution Paladin όπου και πάλι φτάσαμε το 2000+, έκανα και 5v5 όπου περάσαμε το 2000 rating κι εκεί. Και τώρα ψάχνω τον νέο μου partner για 2v2 που προσανατολίζομαι σε feral druid. Στην 5v5 μου έχουμε σχεδόν πιάσει το 2000 ήδη και θα δούμε τι θα κάνουμε παραπέρα.

1v1 ο discipline τους κερδίζει όλους πλην affliction lock, ή έστω εγώ εκεί αντιμετωπίζω το πρόβλημα διότι δεν έχουμε burst. Έχω 1260 resilience και σχεδόν 30κ hp self-buffed. Αυτά... ότι θες συγκεκριμένο ρώτα.
Νέα Μηνύματα 25-02-10, 14:02   #23
Ήρωας

Shrikecurse is on a distinguished road
Προεπιλογή

Α να προσθέσω το playstyle εξαρτάται από το τι class έχεις για partner και τι έχεις απέναντι σου φυσικά. Kάπου πρέπει να είσαι πιο επιθετικός κάπου θέλει προσοχή και kite, πρέπει να μπορείς και τα δύο να τα κάνεις. Kάπου δηλαδή θέλει να κάνεις κι εσύ damage και προσπαθείς για burst - ενώ αλλού πας για mana-fight και συνεχή reset. Eπειδή σε πιάνουν όλα τα crowd control είναι βασικό ο partner σου να προσέχει, να μπορεί να επιβιώσει για λίγο ή πολύ χωρίς εσένα.
Νέα Μηνύματα 25-02-10, 23:14   #24
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Atriex

Atriex is on a distinguished road
Thumbs down

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Ixwp Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν θελήσω ποτέ τη γνώμη σου θα αφήσω μήνυμα στην πουτάνα τη μάνα σου μαζί με τα λεφτά

Φιλικά
Στέφανος
Κάτι άλλο εκτός από τον εξυπνάκια και το νταή ξέρεις να κάνεις?
Επίσης γιατί συμφώνησες με τους κανόνες του φόρουμ στην εγγραφή σου αφού όπως φαίνεται δεν τους διάβασες καν..... -.-
Ο χρήστης Atriex δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 26-02-10, 17:19   #25
Συντονιστής

Το avatar του χρήστη Ragnadriel

Ragnadriel
των Real Life

Περιοχή: Λυκαβηττός
Εικόνες: 471
Ragnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really nice
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Ixwp Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν θελήσω ποτέ τη γνώμη σου θα αφήσω μήνυμα στην *beep* τη μάνα σου μαζί με τα λεφτά

Φιλικά
Στέφανος
Μπαίνω σε τόσο πειρασμό να σου πω για ποιό λόγο χθες ήμουν απασχολήμενος και δεν μπήκα να σε κάνω ban.

Permaban με όλα τα posts deleted. Anyone else?

Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 26-02-10 στις 17:22
Ο χρήστης Ragnadriel δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:40.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24