| | |||||||||||
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Νέο μέλος | Η θεωρία είναι μια καλή βάση για την πράξη. Οπότε τουλάχιστον στα αρχικά στάδια πρέπει να ξέρεις προς τα που κοιτάς. Προφανώς και δεν χρειάζεται να λύνεις ολοκληρώματα ούτε να κάψεις το κεφάλι σου με τους αλγόριθμους των προγραμματιστών της Blizzard (πληρώνονται αρκετά για να το κάνουν οι ίδιοι), απλά η βασική θεωρία βοηθά στο να επιλέξεις σωστά το gear σου. Το tanking gear δεν είναι μόνο Stamina και ilvl, και προφανώς δεν είναι τόσο απλό όσο το "οπ, βρήκα ilvl upgrade, χώστο". Τα Main Tanks και τα Off Tanks θέλουν διαφορετικό gearing, όπως και διαφορετικό glyph στησιμο (AoE vs Single target threat). Προφανώς και μπορείς απλα να φτάσεις τα 50κ life και απλά να την παλεύεις σωστά, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά, αλλά τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα όταν γίνονται σωστά. Πρέπει να παραδεχτώ πάντως οτι τις περισσότερες φορές τα καλύτερα lvl items είναι προφανές upgrade (πιθανή εξαίρεση τα τωρινά tanking necks που κατα κύρια βάση δεν μπορούν ακόμη να ξεπεράσουν το Εmblem of Valor neck απο Naxxramas).
__________________ |
| | |
| | #12 | ||
| Νέο μέλος | Παράθεση:
Παράθεση:
Δεν είναι μόνο το θέμα να stackαρω stamina αλλά να ξέρω το γιατί το κάνω. Έτσι δεν είναι; | ||
| | |
| | #13 | |||
| Ήρωας
| Παράθεση:
Απλά επειδή ξεκίνησες εξηγώντας ομολογουμένως πολύ αναλυτικά την θεωρητική βάση, σε παροτρύνω/αναμένω να συνεχίσεις ομοίως και στο πρακτικό επίπεδο
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| |||
| | |
| | #14 | |
| Συντονιστής | Παράθεση:
Και my2cents: Τα μαθηματικά των tanks είναι από τα πιο σημαντικά στο game, και οποιωσδήποτε ασχολείται σοβαρά θα έπρεπε να ξέρει κάποια βασικά, ή να θέλει να τα μάθει. Εγώ στον DK μου ακόμα μαθαίνω πολλά | |
| | |
| | #15 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Πολύ καλό άρθρο! Αλλά παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τον Warrior μου. Είμαι 68lvl και όταν είμαι στο UK τα mobs μου έριχναν normal hits 700-1200 dmg. Καλά ιδικά ο Ingvar μου έριχνε 3.4k dmg normal / 6k aoe, ενω έχω unbuff 10744 Health Points, 422 Defence, 16.91% Dodge 8.93% Parry(χωρίς το talent από arms), 13.28% Block και 9733 Armor:S Μπορείτε να με βοηθήσετε; update(23 june): Τελικά το Βρήκα το πρόβλημα!! Τελευταία επεξεργασία από Kornstyle : 24-06-10 στις 09:06 | ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |