Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > World of Warcraft > Άρθρα > Οδηγοί

Diablo 3 Hellenic Community

Tanking Guide για Warriors και όχι μόνο
LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 18-02-10, 14:26   #11
Νέο μέλος

Garrock

EN-Talnivarr (PvP)
Garrock is on a distinguished road
Προεπιλογή

Η θεωρία είναι μια καλή βάση για την πράξη. Οπότε τουλάχιστον στα αρχικά στάδια πρέπει να ξέρεις προς τα που κοιτάς. Προφανώς και δεν χρειάζεται να λύνεις ολοκληρώματα ούτε να κάψεις το κεφάλι σου με τους αλγόριθμους των προγραμματιστών της Blizzard (πληρώνονται αρκετά για να το κάνουν οι ίδιοι), απλά η βασική θεωρία βοηθά στο να επιλέξεις σωστά το gear σου.

Το tanking gear δεν είναι μόνο Stamina και ilvl, και προφανώς δεν είναι τόσο απλό όσο το "οπ, βρήκα ilvl upgrade, χώστο". Τα Main Tanks και τα Off Tanks θέλουν διαφορετικό gearing, όπως και διαφορετικό glyph στησιμο (AoE vs Single target threat).

Προφανώς και μπορείς απλα να φτάσεις τα 50κ life και απλά να την παλεύεις σωστά, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά, αλλά τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα όταν γίνονται σωστά. Πρέπει να παραδεχτώ πάντως οτι τις περισσότερες φορές τα καλύτερα lvl items είναι προφανές upgrade (πιθανή εξαίρεση τα τωρινά tanking necks που κατα κύρια βάση δεν μπορούν ακόμη να ξεπεράσουν το Εmblem of Valor neck απο Naxxramas).
Νέα Μηνύματα 18-02-10, 16:12   #12
Νέο μέλος

Το avatar του χρήστη zaratoustra

zaratoustra
των Lynchesk

EN-Grim Batol (PvP)
zaratoustra will become famous soon enoughzaratoustra will become famous soon enough
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Garrock Εμφάνιση μηνυμάτων
Χαίρομαι που θα συνεχίσεις να ασχολείσαι. Προφανώς αν θες οποιαδήποτε βοήθεια μπορεις να ζητήσεις, είτε μέσω PM είτε στο email μου (panos_geo@hotmail.com).

Σαν μια μικρή επισήμανση που δε βρήκα στο αρχικό σου post, θα ήθελα να ξεχωρίσει το Hit Rating με το Spell Hit Rating, που όσο και να φαίνεται παράξενο είναι και τα δύο ενεργά για τα tanks.

To 8,01 % ή 264 Rating στο Ηit, σου εξασφαλίζει σίγουρη επιτυχία στα melee και ranged attacks σου.

Παρόλα αυτα το Taunt, Shockwave και Thunder Clap βρίσκονται υπο το Spell Hit Rating το οποίο λειτουργεί εντελώς διαφορετικά και είναι πραγματικά απίθανο για tank να το cap-αρει. Χρειάζεται 446 Sp.Hit Rating (17%) για να μην αστοχούν τα εν λόγω spells σου ποτέ. Οπότε ακόμη και αν έχει πιάσει κάποιος το ΗR Cap, είναι πιθανό να δεί "Misses" στα προαναφερθέντα abilities.

Ουσιαστικά, χρειάζεσαι 105 επιπλέον Hit Rating για να cap-αρεις και τα δύο. Πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο, μιας και το τωρινό gear δε το επιτρέπει χωρίς over-gemming και enchants.

Φιλικά,
Πάνος
Να σαι καλά Πάνο. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να αναφέρω και για το spell hit rating αλλά για κάποιο λόγο το ξέχασα .

Παράθεση:
Ενδιαφέροντα όλα τα παραπάνω, αν και τόση θεωρία προσωπικά με πονοκεφάλιασε :Ρ

Μήπως όμως πρακτικά, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά; Και τι εννοώ. Δεν νομίζω κανείς να κοιτά πόσο armor έχει το κάθε gear που φοράει, ούτε να μπαίνει στην διαδικασία στο τι gem να βάλει, αναλύοντας μαθηματικές συναρτήσεις, ώστε να βρει τις κέρδος θα έχει με κάθε επιλογή. Χοντρικά, τα geared tank, παίζουν full stamina και gear βάζουν οτι κάτσει εφώσον έχει ανώτερο ilvl απο το υπάρχον.

Δεν λέω οτι κακώς γίνεται η παραπάνω ανάλυση, ίσα ίσα καλό να γνωρίζουμε την θεωρία, απλά αναμένω πως θα δωθούν και περισσότερο πρακτικές συμβουλές

Keep up the good work!
To game είναι κάτι σαν τα μαθηματικά. Αν δεν γνωρίζεις την θεωρία πώς να πας στην πράξη?
Δεν είναι μόνο το θέμα να stackαρω stamina αλλά να ξέρω το γιατί το κάνω.
Έτσι δεν είναι;
Νέα Μηνύματα 18-02-10, 16:44   #13
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Kiwer

Kiwer
των Usual Suspects

EN-The Maelstrom (PvP)
Περιοχή: Athens, Greece
Kiwer will become famous soon enoughKiwer will become famous soon enough
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο zaratoustra Εμφάνιση μηνυμάτων
To game είναι κάτι σαν τα μαθηματικά. Αν δεν γνωρίζεις την θεωρία πώς να πας στην πράξη?
Δεν είναι μόνο το θέμα να stackαρω stamina αλλά να ξέρω το γιατί το κάνω.
Έτσι δεν είναι;
Βεβαίως, δεν είπα το αντίθετο.

Απλά επειδή ξεκίνησες εξηγώντας ομολογουμένως πολύ αναλυτικά την θεωρητική βάση, σε παροτρύνω/αναμένω να συνεχίσεις ομοίως και στο πρακτικό επίπεδο
  • NE Warrior 85 (Fury/Protection)
  • Gnome Mage 85 (Arcane/Frost)
  • Human Warlcok 85(Demonology/Destruction)
  • Dranei Shaman 70 (Resto/Elemental)
Ο χρήστης Kiwer δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 18-02-10, 17:40   #14
Συντονιστής

Το avatar του χρήστη Ragnadriel

Ragnadriel
των Real Life

Περιοχή: Λυκαβηττός
Εικόνες: 471
Ragnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really nice
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Garrock Εμφάνιση μηνυμάτων
Πρέπει να παραδεχτώ πάντως οτι τις περισσότερες φορές τα καλύτερα lvl items είναι προφανές upgrade (πιθανή εξαίρεση τα τωρινά tanking necks που κατα κύρια βάση δεν μπορούν ακόμη να ξεπεράσουν το Εmblem of Valor neck απο Naxxramas).
Καλά , μην τα ισοπεδώσουμε και όλα... και επίσης είναι από emblem of conquest, ulduar.

Και my2cents: Τα μαθηματικά των tanks είναι από τα πιο σημαντικά στο game, και οποιωσδήποτε ασχολείται σοβαρά θα έπρεπε να ξέρει κάποια βασικά, ή να θέλει να τα μάθει. Εγώ στον DK μου ακόμα μαθαίνω πολλά
Ο χρήστης Ragnadriel δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 22-06-10, 21:50   #15
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Kornstyle

Ariadnê
των Hellenic Pantheon

EN-Silvermoon (PvE)
Περιοχή: Πειραιάς
Εικόνες: 2
Kornstyle is on a distinguished road
Προεπιλογή

Πολύ καλό άρθρο! Αλλά παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τον Warrior μου. Είμαι 68lvl και όταν είμαι στο UK τα mobs μου έριχναν normal hits 700-1200 dmg. Καλά ιδικά ο Ingvar μου έριχνε 3.4k dmg normal / 6k aoe, ενω έχω unbuff 10744 Health Points, 422 Defence, 16.91% Dodge 8.93% Parry(χωρίς το talent από arms), 13.28% Block και 9733 Armor:S Μπορείτε να με βοηθήσετε;

update(23 june): Τελικά το Βρήκα το πρόβλημα!!

Τελευταία επεξεργασία από Kornstyle : 24-06-10 στις 09:06
Ο χρήστης Kornstyle δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:40.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24