| | |||||||||||
| Player vs Environment Συζητήσεις για ότι έχει να κάνει με PvE, mobs, τακτικές για boss και first kills. |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Παίδες, επειδή μετά το νέο patch μπερδεύτικα λίγο με τα talents, έχετε υπόψιν σας κάποιο build για PvE; |
| | |
| | #2 |
| Banned Εγγραφή: 13-10-2008 Περιοχή: Λαμία
| Κατά την άποψη μου για mage μισά fire και μισά arcane έτσι νομίζω |
| | |
| | #3 | ||
| Μαχητής
| Προς το παρον κανουμε υπομονη.Οταν γινουμε 80 και εχουμε ανοιξει τα νεα spells συν τα +10 talent points θα δουμε πιο ειναι το καταλληλο build.Απο τη beta παντος εχουν βγαλει διαφορα build με κυριοτερα τα fire/arcane και fire/frost (hybrid). | ||
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | Φιλε εγω κατα γνωμη μου πολυ καλοι,παρα πολυ καλοι ειναι οι Arcane mages!!! |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | Full Fire mexri kato !!! |
| | |
| | #6 |
| Νέο μέλος | arcane ftw! 58/3/0 pre Wotlk sou engkiomai tha peraseis kathe fire mage pou tha breis mprosta sou |
| | |
| | #7 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 3 | Vasika k egw san fire 3ekinhsa sthn arxh alla apo thn stigmh pou evala arcane dn prokeite na t alla3w nomizw... Mallon ta 10 epipleon talents sta 80 tha ta valw k frost mh sou pw giati etsi k alliws mono me barrage k missiles ante k kana blast alla spania sunhthws sthn arxh twra kai me missile barrage opote kalutera icy veins apo ena PoM pyro pou tha to kanw mia sto toso... K pom fireball kalh einai :P | ||
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #9 |
| Νέο μέλος | Καλησπερα και απο μενα.Εχω δοκιμασει και τα 3 builds και κατελιξα στο 11/50/0 (fire).Τωρα για τα 80 δεν ξερω ακομα εχουμε 1.5 βδομαδα για το wolk και πες αλλη μια για να πας 80.Αρα υπομονη |
| | |
| | #10 |
| Νέο μέλος | Λοιπόν θα ήθελα να πω και εγώ την άποψη μου σχετικά με το καλύτερο talent build πιστεύω πως το καλύτερο αυτή τη στιγμή ειναι το 11/50/0 το focus magic είναι παρα πολυ καλο και καθώς επίσης και το Burnout είναι boost για max dps |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |