Καλώς ήρθατε στο WorldofWarcraft.GR !
Βλέπετε το forum μας σαν επισκέπτης. Θα πρέπει να εγγραφείτε στο forum για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε νέο μήνυμα και να εκμεταλλευτείτε όλες τις έξτρα δυνατότητες.
H εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και απολύτως δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην online κοινότητας μας σήμερα!.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβασης σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Μετά από ατελείωτες ώρες WoW το ΒΑΡΈΘΗΚΑ. Τώρα τελευταία έμπαινα και δεν ήξερα ούτε εγώ για πιο λόγο. Είμουνε πάντα 1ος στο dps και είχα το καλύτερο gear ( εκτός τον dk Μου) Αυτό το παιχνίδι είναι ΜΌΝΟ κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων τπτ άλλο. Διέγραψα όλους μου τους παίχτες. Αντίο και σας ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες που μου δώσατε. Παρακαλώ τους συντονιστές να με διαγράψουν από μέλος.
Φίλε andreass αυτό δεν πρόκειται να γίνει.Ακόμη και αν σταμάτησες ο λογαριασμός σου θα εξακολουθεί να είναι ενεργός στην παρέα,και ελπίζω ότι κάποτε θα μπαίνεις και στο site,εστώ για να περνάς την ώρα σου Καλή συνέχεια σου εύχομαι.
Ελπίζω να πέρασες καλά, και να περνάς καλά, καλή τύχη
__________________ The only thing necessary for evil to triumph, is for good men to do nothing.
"That whenever any form of Government becomes destructive of these ends, it is the right of the people to alter or to abolish it" - The Declaration Of Independence