| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #21 |
| Μαχητής | Fallen φιλαράκι πόσα χρόνια παίζουμε παρέα από Crimson Glory τι να κάνω τα έκανα όλα dps , heal , tank , και αρχισα να ανεβάζω και τον rogue τωρα τι αλλο να κανω, ασε που σπάστηκα και στο raid να μου λέει ο mage leader, do you know to play the mage αχαχαχαχ. και κανα 2 αλλα περιστατικά που γίνανε με Uldor . είπα μάλλον πάντως αχαχαχ για να δούμε . Αφού έφτασα να κάνω και item pass αχαχαχ με ξέρεις πως είμαι πάρε και κατάλαβε |
| | |
| | #22 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Κοιτα οσο αφορά τα meters Μην τους δινει σημασία...και μένα στον professor putricide μου την ειπαν αλλά δεν ειπαν τπτ οταν βγαίνω τοπ 5 festergut ,τον αλλό τον χλαπάτσα και saurfangay πλεόν παίζω για την παρέα που έχω στο game κ τπτ άλλο.(οχι οτι με χαλάει κ το loot BTW o drizzt που ειναί οεο?
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #23 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #24 |
| Μαχητής | Ο Κουμπαρος μου NTRITZT αν δεν εκανε pause θα τον εκανε DELETE Η KOYMPARA. ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΛΕΜΕ ΑΧΑΧΑΧ |
| | |
| | #25 |
| Ήρωας | Ρε κυδώνια ... δεν υπάρχει σταματώ παιχνίδι.. είναι πλέον τόσο εύκολο το παιχνίδι που οι έννοια casual και hardcore raider αρχίζουν να μην έχουν σημασία. Τι σταματάτε ? Μπαίνετε κάνετε κανα heroic μιλάτε στο chat βγάζετε κανα φράγκο και περνάει η ώρα. Και μετά την κάνετε και πάτε στη δουλειά, και μετά άμα γουστάρετε κάνετε pug raid. Τι ποιο έυκολο ? |
| | |
| | #26 | |
| Μαχητής Εγγραφή: 24-10-2009 Περιοχή: kanonika i se ligo??????
| Παράθεση:
| |
| | |
| | #27 |
| Μαχητής |
__________________ Thy love upon the cross |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |