| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Νέο μέλος | γεμίσαμε emo deleters
__________________ |
| | |
| | #12 |
| Ήρωας | ROFL @ last 2 posts ^^ Και πες και ένα μεγάλο gz στους guildies σου που τους πέρναγες στο dps ^^ Κατά τα άλλα καλή διασκέδαση μακριά από το game. OK Edit: Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ. Πόσο πιο EPIC FAIL GEAR και SPEC να έχει κάποιος Παναγίτσα μου?
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species Τελευταία επεξεργασία από Tàk : 09-02-10 στις 15:17 |
| | |
| | #13 | ||
| Ήρωας
| Παιδιά το λέει, δεν συμπεριλαμβάνεται ο DK του στους imba χαρακτήρες. (Παρόλαυτά θα ήθελα να δω τους άλλους δύο).
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| ||
| | |
| | #14 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Τώρα είναι αργά γιατί τους διέγραψε. | ||
| | |
| | #15 |
| Ήρωας | Γιατί όπως είναι γνωστό δεν υπάρχουν casuals και όλοι λιώνουν στα raids. Ok! |
| | |
| | #16 |
| Ήρωας | Άλλο ο "casual" κι άλλο ο "δεν ξέρω τι μου γίνεται και δεν έχω πάρει χαμπάρι τι κάνει το class που παίζω". Υπάρχουν casuals εκεί έξω που ξέρουν πολλά περισσότερα πράγματα και παίζουν πολύ καλύτερα από πολλούς "dkp hugers".
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #17 |
| Ήρωας | Εγω εκανα delete οτι ειχα στο Recycle Bin ... αλλα νταξει δε το κανω θεμα
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #18 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #19 |
| Μαχητής | ΑΧΧαχαχαχ 1ος στο dps τι να πεις. μετά από 4 χρονια δεν εκανα delete Αλλα πλεον wow τελος και για μενα,(μαλλον) πάντως στα last raid ήμουνα κατω και απο το Tank sto dps για τοσο βαρεμαρα πλέον .... θα μπαίνω στο forum πάντως. |
| | |
| | #20 | ||||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Παράθεση:
Οχι !Δεν στο επιτρέπω!Γινέ ακομά πιο casual ρε , κανένα ηρωικό που κ που κ ετσι...
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| ||||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |