Join eRepublik.com and become an eCitizen

Καλώς ήρθατε στο WorldofWarcraft.GR !
Βλέπετε το forum μας σαν επισκέπτης. Θα πρέπει να εγγραφείτε στο forum για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε νέο μήνυμα και να εκμεταλλευτείτε όλες τις έξτρα δυνατότητες.
H εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και απολύτως δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην online κοινότητας μας σήμερα!.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβασης σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW

Απάντηση στο θέμα

LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-02-10, 02:22   #1
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Echetleos

Echetleos

EN-Nagrand (PvE)
Περιοχή: Nέα Φιλαδέλφεια
Echetleos is on a distinguished road

Προεπιλογή Όλα τα καλά τελειώνουν...ωραία?

...Έκανα λοιπόν raiding, pvp, lvl 5 chars, grinding-farming, socializing, και πολλά σε αυτό το game.. Με έπιανα πολλές φορες να τριγυρνάω στη dalaran και να μην έχω τίποτα να κάνω παρα να περιμένω το raid..

Aλλα ας τα πάρουμε από την αρχή.

Ξεκίνησα το wow γιατί έβλεπα τον θείο μου να παίζει. Ποτε δε μου άρεσε η ιδέα του online γιατί τώρα να πληρώνεις για να παίζεις δεν έλεγε.. Τελικά κατάλαβα την αξια και είδα ότι ήταν ωραίο να παίζεις έστω και με κόστος. Έκανα λοιπόν ένα char για να παίζω με τον θείο μου. Σιγά σιγά γνώρισα και αλλα άτομα και είδα ότι είναι ένα game online για να γνωρίζεις και αλλα άτομα και να κοινωνικοποιείσαι. Μπήκα λοιπόν σε ένα guild με έλληνες μέχρι που ο guild master έκανε ninja τα members για guild bank (μιας και τότε δεν υπήρχε η official guild bank του wow) και άλλαξε server.. αποφάσισα λοιπόν να φτιάξω ένα guild για την παρέα και μάζεψα όλους τους έλληνες. Μετά από πολύ καιρό έμαθα τι είναι τα raids και τι είναι τα guilds, και από κάποια προβλήματα που υπήρξαν χάλασε το guild και αποφάσισα να πάω σε ένα raiding να δω πως είναι τα πράγματα.

Είχα ακούσει κάποιον ότι στο max lvl είναι που αρχίζει το game. Αφού κατάφερα να κάνω lvl τον priest μου σαν holy (τόσα ήξερα..) έφτιαξα ότι items μπορούσα και μπήκα στο τριπάκι των raids. Αποφάσισα ότι αυτό είναι το game, high end raids και lore. Μου άρεσε και ασχολήθηκα μέχρι που βρήκα ένα μεγάλο guild με έλληνες - κυπριους και μπήκα. Ήταν ωραίο guild πέρα από το πρόβλημα ότι όλοι είχαν παράπονο για τα raid spots,loots,etc γιατί οι officers+ έπαιρναν ότι ήθελαν... μετά από καιρό το guild διαλύθηκε.

Όσοι ακόμα ήμασταν γνωστοί συναντηθήκαμε για καφέ, και μετά από λίγο γίναμε φίλοι. Αφού πέρασαν 6 μήνες μαζευτήκαμε πάλι τα άτομα που ακόμα μιλούσαμε και σκεφτήκαμε να ξανά φτιάξουμε ένα guild χωρίς τα προβλήματα του προηγουμενου και συμφωνήσαμε όλοι σε ένα guild για την παρέα να περνάνε όλοι καλά και να κάνουμε raids. Τυπικά ήμασταν 4-5 guild bosses που κανονίζαμε τα πάντα με ισορροπία.
η έτσι λέγαμε..
Το μονο που άλλαξε τελικά σε σχέση με το άλλο guild ήταν οι θέσεις.. οι κανόνες έμειναν ίδιοι, κάναμε τους φίλους μας officers, περνάμε εμείς τα loot, δε συζητούσαμε κανένα πρόβλημα του guild, και όλοι είχαν παράπονο. Κανένας δε μιλούσε ποτε γιατί φοβόταν τη θέση του, και γιατί πίστευαν ότι δε θα ακουστεί η άποψη τους.

Αφού έγιναν πολλά ευτράπελα άρχισα να καταλαβαίνω ότι δε πάει σωστά το πράγμα και τους είπα ότι κάτι πρέπει να κάνουμε.. και η απάντηση ήταν "τα raids μας μια χαρά τα κάνουμε, το progress μας όσο πάει καλυτερεύει και κανένας δε μας έχει κάνει παράπονο".. Για εμενα όμως που το online game είναι και κοινωνικότητα είχα μιλήσει με το 90% του guild και ήξερα τα προβλήματα τους.. Έπρεπε σαν ένα από τα κεφαλια του guild να πάρω θέση.

Προσπάθησα να εξηγήσω τα λάθη τους, τους είπα λύσεις για να βγάλουμε μια άκρη και ακόμα κρυβόντουσταν πίσω από το δάχτυλο τους τη μια με τη δικαιολογία "είναι για την παρέα το guild" και την άλλη "κάνουμε raids". Αποφάσισα και εγώ λοιπόν να φύγω γιατί ντρεπόμουν που σαν μεγάλο μέλος εκεί, δεν είχα τη δύναμη να προσφέρω τόσα και να αλλάξω κάτι.

Έκανα λοιπόν leave guild και από τα 25+ άτομα που ήταν online... κανένας δε μου έκανε whisper.
Οι φίλοι μου δεν ενδιαφέρθηκαν και ήθελαν να μου πουν ότι έχω άδικο (οι οπίοι ήταν "εντελώς συμπτωματικά" officers+).
Tα members συμφωνούσαν ότι έχω δίκιο, αλλα δεν είχαν το θάρρος να σηκώσουν κεφάλι να πουν τη γνώμη τους, και ούτε ένας δεν ακολούθησε η παραδέχτηκε το λάθος του.
Κοίταξα λοιπόν πίσω μου και τι είδα:
Οι φίλοι μου στο wow αφού τους έδειξα τα λάθη τους τώρα πια με είχαν για εχθρό.
Όσοι συμφωνούσαν μαζί μου φοβοντουσταν να μιλήσουν.
Έχασα πόσες ώρες, όπου σε αυτές θα μπορούσα να κάνω κάτι ποιο ευχάριστο, για να ικανοποιήσω κάποια άτομα που τώρα πια δε μου μιλάνε.
Χάθηκα με τους RL friends μου (όχι τελείως φυσικά) για να ετοιμάσω ένα guild που όλοι θα είναι χαρούμενοι, και τελικά δεν ήταν πραγματικά ποτε.
Αλλα τελικά τι άλλο έμεινε στο game για εμενα?..
...Έκανα λοιπόν raiding, pvp, lvl 5 chars, grinding-farming, socializing, και πολλά σε αυτό το game.. Με έπιανα πολλές φορες να τριγυρνάω στη dalaran και να μην έχω τίποτα να κάνω παρα να περιμένω το raid..
Έφτιαξα guilds με φίλους που τελικά έγιναν εχθροί.. Και πήρα λοιπόν την απόφαση να κάνω /quit wow.
Ήταν ένα πολύ ωραίο game, στο οποιο πάντα ήθελα να περνάω καλά και έχασα τον σκοπό μου.. Να κάνω παρέα με τον θείο μου, να κάνω νέους φίλους (Ένας μου έμεινε που αυτός μένει κύπρο και είναι άψογος άνθρωπος), και να παίζω για να περνάει η ώρα... κανένα δεν έμεινε.
Για αυτό λοιπόν δεν ξέρω αν ήταν ωραίο τέλος αυτό για το wow από τη μεριά μου, αλλα σίγουρα έμαθα πολλά για τους ανθρώπους, για την φιλια, για την ανθρωπιά, για την ειλικρίνεια, και για το gaming.

Παρακαλώ πείτε τη γνώμη σας η το δικό σας συμβάν σε αυτό το post. εγώ απλά προφανώς είπα να κάνω το δικό μου τέλος του wow ποιο δραματικό. Αλλα πέρασε η ώρα σας

Οποιος θέλει την παρέα μου μπορείτε να μου στείλετε personal message, μπορεί έτσι να μου μείνει κάτι μετά το wow εκτος από μονο ένας φίλος.

Τελευταία επεξεργασία από Echetleos : 07-02-10 στις 02:31.
Ο χρήστης Echetleos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-10, 11:22   #2
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Kamenos

Nisiotis

EN-Nagrand (PvE)
Περιοχή: Μόνιμα μπροστά στο pc.
Εικόνες: 29
Kamenos is on a distinguished road

Wink ''Don't worry be happy''

Τελικα καταφεραμε ακομη κ' ο εικονικος κοσμος ειναι ενας αντικατοπτρισμος της πραγματικοτητας!!! οτι συμβαινει στον εξω κοσμο συμβαινει κ' εδω! πως θα μπορουσε αλλωστε να ειναι διαφορετικα τα πραγματα...?? ανθρωποι εξω, ανθρωποι κ' μεσα !!! ιδιες αδυναμιες κ' ελαττωματα!! ο καθενας κοιταζει τη παρτη του κ' ολα βαινουν καλως!!!!
Πιστευω ομως φιλε μου πως εχεις κανει ενα λαθος...παιζουμε ακολουθωντας καποιους κανονες συμπεριφορας -εφ'σοσν εχουμε να κανουμε κ' με αλλα πραγματικα ατομα στα online- κ' εχεις δικιο σ'αυτο ομως πανω απ' ολα παιζουμε για να παιρναμε καλα!!! Αν αρχισουμε να χαλιομαστε εξαιτιας καποιων, οι οποιοι οντως φερονται σκαρτα, σαν να προκειται για τη ζωη μας στον εξω κοσμο, τοτε...το χασαμε το παιχνιδι!!!
Προσωπικα τρελαινομαι με το gaming κ' συγκεκριμενα με τα rpg διοτι κανουν αυτο ακριβως που πρεπει να κανουν...σε μεταφερουν δηλ. σε αλλο κοσμο οπου βλεπεις μυθικους ηρωες να υπαρχουν κ' σου δινεται η δυνατοτητα να γινεις ενας απο αυτους!!
Προκειται λοιπον για ενα ταξιδι στο κοσμο της φαντασιας μας!! Αν δεν το δεις ετσι τοτε δεν υπαρχει κ' λογος να παιζεις!!

Ο χρήστης Kamenos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-10, 12:43   #3
Συντονιστής

Το avatar του χρήστη mrunbox

Περιοχή: Neverland
Εικόνες: 174
mrunbox will become famous soon enoughmrunbox will become famous soon enough

Φίλε Eche,μην απελπίζεσαι,αυτά είναι standar στην ζωή..κάπιοι αξίζουν κάπιοι όχι.Το θέμα είναι εμείς να προχωρούμε μπροστά και να μην κοιτάμε πίσω και να τους περιμένουμε να ακολουθήσουν..το WoW μπορεί να φέρει πολλές παρεξηγήσεις,όχι λόγο της φύσης του αλλά επειδή είναι συνήθως το πρώτο mmo όλων,και κανένας δεν το πέρνει χαλαρά..

Ο χρήστης mrunbox δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-10, 15:59   #4
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Sinamorata

Sinamorata
των Pcmaster Maniacs

EN-Nagrand (PvE)
Εικόνες: 4
Sinamorata is on a distinguished road

Σε μερικα απο αυτα που εγραψες, εχεις αδικο. Αρχικα, ενα guild δεν ειναι ουτε κρατος, ουτε καθεστως, ουτε εχει δεσμευσεις..σε οποιον δεν αρεσει κατι, ειτε το λεει ωστε να διορθωθει, γιατι και οι officers/guild master ειναι ανθρωποι και τους διαφευγουν πραγματα, ειτε σηκωνεσαι και φευγεις. Παρ'ολα αυτα, ειναι αναλογα το τι εχεις σαν προτεραιοτητα στο παιχνιδι, και το πως εχεις αποφασισει να λειτουργει ενα guild. Το guild καλως ή κακως, παιρνει χαρακτηρα πρωτα απο αυτους που το διαχειριζονται, και μετα απο τα μελη του. Και σαφως οι κανονες τιθενται απο αυτους που το διαχειριζονται γιατι ετσι γινεται η δουλεια τους πιο ευκολη. Γιατι και αυτοι για να παιξουν μπαινουν, και οχι να εχουν το μακρυ και το κοντο του αλλου. Κατα συνεπεια οι κανονες ειναι προς δικη τους διευκολυνση.Και μην πεταχτει και πει κανεις "αν δεν μπορουσες να κανεις τη δουλεια σου, να μη γινοσουν officer"..δεν υπαρχει αυτο...Ο officer εφαρμοζει τους κανονες, και τα μελη υποχρεουνται να τους ακολουθουν..αν κατι δεν τους αρεσει, τιποτα δεν τους δεσμευει στο να κατσουν σε αυτο το guild.Γενικα η εννοια της απολυτης δημοκρατιας, δεν ισχυει σε ενα guild..ειναι σαν να ερχεται καποιος στο σπιτι μου, και να μου λεει "δε μ'αρεσει αυτος ο καναπες! αλλαξε τον!"..δεν παει ετσι..ειναι φιλοξενουμενος και δεχεται αυτο που του προσφερεται..αλλιως αν δεν του αρεσει φευγει.. Κατα συνεπεια αυτο που λες, οτι δεν σηκωσαν κεφαλι τα μελη του guild που δημιουργησατε δεν στεκει και πολυ..ουτε με μαστιγιο τους κυνηγατε, ουτε τιποτα..κατι τους κρατουσε σε αυτο το guild το οποιο ήταν πιο ισχυρο απο αυτο που τους χαλαγε.Κατι καλο γινοταν για το οποιο εβαζαν στην ακρη καποια παραπονα.

Κι εγω συμφωνω οτι ειναι αδικο να εκμεταλλευονται οι διαχειριστες ενος guild το συνολικο progress ολων, για να προχωρησουν αυτοι ατομικα μπροστα..loots κτλ κτλ. Αυτο ομως, πρεπει να εχει ξεκαθαριστει απο τους κανονες..ποιοι εχουν προτεραιοτητα? Αυτους θα κοιταξεις πρωτα..για παραδειγμα σε μας, προτεραιοτητα σε loots κτλ, εχουν τα βασικα μελη του raid, δλδ tanks healers, και μετα ολοι οι υπολοιποι. Αυτο μπορει ως αποτελεσμα αυτη τη στιγμη οι officers του guild μου να εχουν πιο μετριο gear απο τα παιδια που κανουμε raid μαζι, παρ'ολα αυτα, ειναι μια θυσια που γινεται για το καλο ολης της ομαδας. Και σε μας εχει λειτουργησει μια χαρα.

Παρ'ολα αυτα, η ολη διαχειριση ενος guild ειτε raiding, ειτε social εχει να κανει και με την ορεξη που υπαρχει. Ειστε ανοιχτοι σε συζητηση με τα μελη σας? Εχετε κατσει να καταγραψετε παραπονα που μπορει να ακουγονται απο εδω κι απο κει, και να κατσετε μια μερα οι officers να τα συζητησετε μεταξυ σας ωστε να βγει μια δικαιη οσο γινεται ακρη? Αν οχι, τοτε ναι φταιει η διαχειριση. Αν ναι, τοτε απλα παρτε μολυβι και χαρτι, σημειωστε αλλαγες, και ενταξτε τις στην λειτουργια του guild.

Για να κλεισω, το wow ειναι ενα παιχνιδι πρωτ'απ'ολα κοινωνικο οπως αναφερεις. Σε αυτο βασιζεται, και λειτουργει τοσα χρονια, αυτο ειναι που κραταει τους παικτες τοσο καιρο, και γι αυτο εχει την επιτυχια που εχει. Αν ο καθενας ειναι για τον εαυτο του, μπορει το παιχνιδι να συνεχισει να υπαρχει, αλλα δεν το διασκεδαζεις..Το να ξεκινησει καποιος wow μονο και μονο για να 80αρισει και να δει το end game content, ειναι για μενα λαθος, γιατι χανει την ουσια του παιχνιδιου. Ναι, θα γινει και αυτο..θα πας 80, θα αρχισεις κουτσα στραβα τα raids..αλλα και αυτα, με καποιους θα τα κανεις..και οχι μονος σου. Και ολες τις υπολοιπες ωρες?Ολα αυτα τα ατομα που ειναι Online δεν υπαρχουν?Μονο οι raiding ωρες υπαρχουν? Τσου..ολες τις ωρες μπορεις να βρεις ατομα In game και να κανεις χαβαλε, και να περασεις καλα, και να μην βαριεσαι, και να διοργανωσεις και κατι στο guild αμα εχεις το χρονο και απ'ολα..ολα εξαρτωνται απο την ορεξη που εχεις.

Υ.Γ. Και αυτο που εκανες εσυ οσο βρισκοσουν στο δικο μας guild, δεν ήταν σωστο..γιατι οχι μονο διαταρασσες την λειτουργια του guild, αλλα δημιουργησες πολλες αντιδρασεις ακομα και απο τα μελη, χωρις λογο. Και οχι αντιδρασεις εις βαρος των officers, αλλα αντιδρασεις εις βαρος σου.

Ο χρήστης Sinamorata δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-10, 16:09   #5
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Echetleos

Echetleos

EN-Nagrand (PvE)
Περιοχή: Nέα Φιλαδέλφεια
Echetleos is on a distinguished road

Μπα απλά δε μου άρεσε η λογική του "δεν έχεις τη δικαιοδοσία να μιλήσεις σε officer" και έφυγα... Επίσης δε μου άρεσε ότι όταν έμπαινα online ήταν 30 άτομα έλεγα "καλημέρα" και δε χαιρέταγε κανένας... Επίσης δεν έχει καμια σημασία με το θέμα οποτε αν θες κάτι άλλο pm me
Παλιά 07-02-10, 16:17   #6
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Sinamorata

Sinamorata
των Pcmaster Maniacs

EN-Nagrand (PvE)
Εικόνες: 4
Sinamorata is on a distinguished road

Ε, τωρα απλα τρως χρονο και φαια ουσια απο τα ατομα που καθονται και διαβαζουν το σεντονι που εγραψες, και καθονται και απαντανε..
Σε ολο αυτο το σεντονι, καθεσαι και αναφερεις για officers, για λειτουργια του guild κτλ κτλ..και σου απανταω πανω σε αυτο, και μου λες ειμαι off topic? Πλακα με κανεις?
Και επειδη θα δημιουργηθουν παρεξηγησεις με τις μπιπ που γραφεις..κανεις δεν ειπε οτι δεν εχεις "δικαιοδοσια" (λολ) να μιλησεις σε officer..αυτο που σου ειπαν, ειναι να μην μπλεκεσαι σε θεματα που δε σε αφορουν. Εχεις θεμα?whisper σε καποιον officer..οχι εκει κουκουρουκου στο gchat για να δημιουργησεις εντυπωσεις..
Οσο για το οτι δε σου απαντουσαν, ειναι τα αποτελεσματα εις βαρος σου που λεγαμε...

Τεσπα, απ'οτι φαινεται ουτε εσυ ο ιδιος τα λαθη που κανεις δεν εχεις ορεξη να συζητησεις, και ουτε διαφορετικη οπτικη γωνια δεχεσαι..δεν απορω λοιπον με οσα ανεφερες στο πρωτο σου ποστ..μετα σου φταινε οι αλλοι...

Ο χρήστης Sinamorata δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-10, 17:38   #7
Μαχητής

Riid

EN-Sporeggar (RP-PvP)
Riid is on a distinguished road

Ναι έτσι είναι δυστυχώς και στην Ζωή. Όλα τα καλά τελειώνουν.
Αλλα πάντα υπάρχει το μετά και ίσως κάτι καλύτερο να αρχίσει.
Ο χρήστης Riid δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-10, 11:30   #8
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Angryver

Angryver
των Children of Elune

EN-Darkspear (PvE)
Περιοχή: Πειραιάς
Εικόνες: 1
Angryver is on a distinguished road

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα:

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Kamenos Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικα καταφεραμε ακομη κ' ο εικονικος κοσμος ειναι ενας αντικατοπτρισμος της πραγματικοτητας!!! οτι συμβαινει στον εξω κοσμο συμβαινει κ' εδω! πως θα μπορουσε αλλωστε να ειναι διαφορετικα τα πραγματα...?? ανθρωποι εξω, ανθρωποι κ' μεσα !!! ιδιες αδυναμιες κ' ελαττωματα!! ο καθενας κοιταζει τη παρτη του κ' ολα βαινουν καλως!!!!
Μπορώ απλά να σε συγχαρώ για την απόφαση σου να εγκαταλείψεις την guild αφού δεν συμφωνούσες και δεν ενιωθες καλά με αυτά που γίνονταν. Δυστυχώς οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στο πώς συμπεριφέρονται όταν αρχίζουν να θίγονται τα κεκτημένα τους. Κι εγώ είχα ένα παρόμοιο RL σκηνικό με ένα μουσικό φόρουμ και αποχώρησα γιατί δεν συμφωνούσα με αυτά που βόλευαν την κονόμα άλλων (και ας κάναμε παρέα 10 χρόνια και τώρα πια δεν μιλάμε). Ήταν λόγος αυτός όμως για να εγκαταλείψω και την ίδια την ζωή? (λολ). Θέλω να πω δλδ... είναι λόγος να εγκαταλείψεις το παιχνίδι?

Παιδιά για μένα είναι ένα παιχνίδι και δεν προσδοκώ μέσα από αυτό να κάνω κολλητούς. Για την ακρίβεια είμαι τυχερός να έχω στο server μου ανθρώπους που γνωρίζω και εκτιμώ από RL (την γυναίκα μου, τον κολλητό μου απο κούνια και άλλους 3 φίλους). Απλά πριν αποδεχτείτε για κοντινό σας κάποιον που γνωρίσατε στο WoW ή σε οποιοδήποτε άλλο διαδικτυακό μονοπάτι σκεφτείτε το καμιά 10 φορες. Μεχρί τότε, ας ειναι απλά wow-buddies.

Ο χρήστης Angryver δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-10, 15:06   #9
Νέο μέλος

Mydyingbride
των PcMaster Maniacs

EN-Nagrand (PvE)
Mydyingbride is on a distinguished road

Καλώς ή κακώς ένα Online game σε φέρνει σε συναναστροφή με άλλους human players... και εκεί βλέπεις ότι μπορείς να δεις και γύρω σου, αλλά υπό ένα πέπλο "ανωνυμίας"
Στο χέρι σου είναι αν οι συμπεριφορές γύρω σου θα σε επηρεάσουν και κατά πόσο...

Στον προηγούμενο σέρβερ που ήμουν, ήμουν μέλος σε ένα guild με ξένους... τα παιδιά ήταν Α-ΨΟ-ΓΑ και υπήρχε μια πολύ καλή παρέα και ατμόσφαιρα... μέχρι που ο guild master μετακόμισε με τη γυναίκα του [παίκτρια και αυτή] και έβαλαν την IRL σε προτεραιότητα... τότε διαλύσαμε...
Από εκείνη τη στιγμή μη έχοντας παρέα, καθόμουν και έφτιαχνα καινούριους χαρακτήρες σε διαφορετικούς σέρβερ αν μου έλεγε κάποιος "έλα εδώ, παίζουμε παρέα"... γιατί αυτό μετράει αρκετά για μένα στο παιχνίδι...
Μέχρι που πριν από δύο χρόνια περίπου που ακολούθησα άλλον έναν που μου είπε "έλα εδώ"... αυτός όμως είχε δίκιο. Βρήκα μια μεγάλη παρέα για να παίζω μαζί που ολοένα μεγαλώνει και βελτιώνεται όπως θέλω να πιστεύω...
Μετά έφερα όλους μου τους χαρακτήρες εδώ που είμαι πλέον και έχω αγκυροβολήσει...

Το guild είναι φουλ ελληνικό με τα καλά και τα κακά που μπορεί να έχει αυτό... Όμως είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του, που τους λίγους "παρτάκηδες", "εξυπνάκηδες", "ιμπα-τσιμπα-λιμπα" τους απομονώνει... και στην τελική αυτή χάνουν, όχι εμείς...
Τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα ingame είναι το welcome flooding στο gchat όποτε μπαίνει καινούριο μέλος [και τα αντίστοιχα gz ανά achievement κτλ κτλ] καθώς και τα βραδιαγκουχγκουχπρωινά που μας βρίσκει να μιλάμε απλά στο vent και να χαζολογάμε... δεν πιστεύω ότι βρίσκεις εύκολα 20+ άτομα online σχεδόν ΚΑΘΕ ώρα της ημέρας...

για τα IRL να πούμε ότι και παρέα έχουμε γίνει και συναντήσεις γίνονται και events και raids σε γειτονικές καφετέριες/πιτσαρίες κτλ κτλ

Μπορεί να μην είμαστε οι καλύτεροι στα raid, μπορεί να ψοφάμε από trash mobs στο Κάραζαν, μπορεί, μπορεί, μπορεί... αλλά η online παρέα που έχουμε φτιάξει, τα ξεπερνάει όλα αυτά...
Ο χρήστης Mydyingbride δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-10, 16:45   #10
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Kamenos

Nisiotis

EN-Nagrand (PvE)
Περιοχή: Μόνιμα μπροστά στο pc.
Εικόνες: 29
Kamenos is on a distinguished road

παιδια μη ξεχνατε πως παιζουμε για να περναμε καλα...!!!!!

Ο χρήστης Kamenos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία
Συντόμευση Forum

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:07.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.2.0
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2010
Σχεδιασμός: smas

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21