Από την δική μου μεριά, καλώς η κακώς οτιδήποτε κάνουμε στην ζωή μας (δουλειά, ψυχαγωγία) και κυρίως σε έναν εικονικό κόσμο που μπορείς να διαλέξεις τι θα είσαι ο παράγοντας Ισχύς είναι πολύ σημαντικός. και ας μην ξεχνάμε οτι αυτό θέλουν και οι creator του παιχνιδιού να προσπαθείς να γίνεσαι όλο και πιο δυνατός.
Κάποιοι θα κλέψουν (ninja), κάποιοι θα εποφεληθούν (officer in loot distribution), κάποιοι θα παραχωρήσουν.. έτσι παέι.
για κάμποσο καιρό ήμουν στραβωμένος με το guild μου.. ήμουν από τα ιδριυτικά μέλη και ένας από τους 3 που ήταν στα πρώτα βήματα ενός guild που ενώθηκε με ένα άλλο και μετά ο core του δημιούργησε το τρίτο.. Officer για αρκετό καιρό (σδεδον 3 χρονια) και το τελευταίο χρόνο λόγο δουλειάς το άφησα λίγο πίσω.. με κατεβάσαν από officer άτομα που ήταν ούτε ενα χρόνο στο guild, ΑΛΛΑ κατάλαβα το οτι να θες να έχεις ισχυή χωρίς να έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς μπορεί να χαλάσεις το παιχνίδι για τους άλλους. Όμως μπορεί να μην είσαι και ικανός να διαχειριστείς και αντί να λύνεις προβλήματα να σπέρνεις διχόνια..
Πχ Echetelos αν όντως έχεις κάποι πρόβλημα με την λειτουργία του guild το γράφεις στο forum και αν δεν έχει κάνεισ wisp στον officer που συμπαθείς ή καλύτερα στον guild master. πολλά γίνονται μέσα στους officer που το υπόλοιπο guild δεν το παιρνει χαμπάρι..
Απ΄την άλλη sinamorata υπάρχουν και officer (όπως΄είπα πριν) που δεν ξέρουν να διαχειριστούν τους άλλους και να μην ενδιαφέρονται ή ακόμα και να έχουν πήξει από ενα raid που μόλις τελείωσε και αντί να ηρεμήσουν κάποιους επίδοξους loot whores΄τους ανακατεύουν με αυτούς που απλά προσπαθούν να καταλάβουν..
Να σας πληροφορήσω οτι στην Αμερική βάζουν το γεγονός οτι παίζουν
Wow στο βιογραφικό και θεωρείτε πολύ καλό προσον να έχεισ διαχειρηστεί ανθρώπους και να έχεις καταφέρει στόχους που χρειάζονται επιμονή και υπομονη..
ΥΓ: Ξέρω ξέρω διασπαρτες σκέψεις, είναι πολλά αυτά που έχω στο μυαλό μου, συγχωρέστε με αν κάπου με χάσατε..