Join eRepublik.com and become an eCitizen

Καλώς ήρθατε στο WorldofWarcraft.GR !
Βλέπετε το forum μας σαν επισκέπτης. Θα πρέπει να εγγραφείτε στο forum για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε νέο μήνυμα και να εκμεταλλευτείτε όλες τις έξτρα δυνατότητες.
H εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και απολύτως δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην online κοινότητας μας σήμερα!.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβασης σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα.

Απάντηση στο θέμα

LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-02-10, 12:51   #31
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Μηχανικός

Ragnorak
των Life Rejected

EN-Kazzak (PvP)
Εικόνες: 1
Μηχανικός is on a distinguished road

γενικότερα πολύ rage έχει ξεσπάσει για τον θάνατο του arthas, αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι το warcraft δεν είναι ταινία της disney.
Ο χρήστης Μηχανικός δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-10, 12:52   #32
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Kamenos

Nisiotis

EN-Nagrand (PvE)
Περιοχή: Μόνιμα μπροστά στο pc.
Εικόνες: 29
Kamenos is on a distinguished road

@eche...συγκινητικο το τελος...δεν αντιλεγω...απλως επρεπε να τελειωσει εκει εφ'οσον ηθελαν να τελειωνει η ιστορια του artha, οχι να δουμε κ' φλεγωμενο Lich king..!! η αναμασημενη τροφη δεν ειναι ωραια!
οσον αφορα αυτο το lore που ολοι επικαλουμαστε ξερεις ή οποιοσδηποτε αλλος αν προυπηρχε του παιχνιδιου καποιο μυθιστορημα ή αν πρωτα εφτιαξε ενα σεναριο η blizzard κ' επειτα ακολουθησαν τα διαφορα βιβλια φαντασιας γυρω απο το κοσμο του wow(??)

Ο χρήστης Kamenos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-10, 12:55   #33
Μαχητής

Nisiotis

EN-Nagrand (PvE)

@μηχανικος...επειδη ακριβως δεν ειναι ταινια της disney επρεπε να ειναι πιο προσεκτικοι κ' οχι να δουμε ενα πυροτεχνημα στο θρονο του Artha!!!

Παλιά 08-02-10, 14:49   #34
Νέο μέλος

Mydyingbride
των PcMaster Maniacs

EN-Nagrand (PvE)
Mydyingbride is on a distinguished road

δλδ. όλο το θέμα είναι επειδή κάθισε "ένα πυροτέχνημα στη θέση του Arthas"?

λίγο "μου φάγανε το μπιφτέκι μου" μου μοιάζει όλο αυτό...
ο Arthas βρέθηκε εκεί στο WotLK για να πεθάνει... για να τον φάμε και να κάνουμε spit στο πτώμα του... πιστεύω το ξέραμε όλοι όσοι στηθήκαμε έξω από τα μαγαζιά να πάρουμε το expansion από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του...

έπρεπε να φέρουν τον Τσακ Νόρις ή τον σούπερ ήρωα των πέντε ηπείρων και των εφτά θαλασσών για να είσαι [όχι μόνο εσύ, όσοι σκέφτονται κάπως έτσι τέλος πάντων] για να είμαστε ικανοποιημένοι;

πάει ο Αρθας, να 'χαμε κ άλλον [έχουμε δλδ.] πάμε παρακάτω... γυρνάει και ο Νεκρόφτερος στο επόμενο... όταν τον φάμε θα βγει το φαν κλαμπ του να κράζει την Blizzard γιατί τον έριξε;
Ο χρήστης Mydyingbride δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-10, 15:29   #35
Μαχητής

Nisiotis

EN-Nagrand (PvE)

@Mydyingbride...Απ'ολα αυτα που εχουμε γραψει κ' συγκεκριμενα εγω -μιας κ' αναφερεσαι κυριως στις αποψεις μου- καταλαβες πως το ''προβλημα'' μου ειναι οτι μου πηραν το ''μπιφτεκι'' μου???
Λυπαμαι αλλα δεν καταλαβες τιποτα... κ' αν υπαρχουν κ' αλλοι με παρομοιο σκεπτικο στη blizzard δεν αποκλειεται στο μελλον να δουμε κ' τη κοκκινοσκουφιτσα στη θεση του τσουρουφλισμενου!!!

Παλιά 08-02-10, 15:54   #36
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Echetleos

Echetleos

EN-Nagrand (PvE)
Περιοχή: Nέα Φιλαδέλφεια
Echetleos is on a distinguished road

άσε την είδαμε στο "karazhan"
Παλιά 08-02-10, 15:57   #37
Μαχητής

Nisiotis

EN-Nagrand (PvE)

@eche...Ααα...ναι?? τοτε θα βαλουνε τη γιαγια της!! χαχα!!!!

Παλιά 08-02-10, 19:23   #38
Ήρωας

Το avatar του χρήστη TASOS3000

Αtheron
των Hellenic stars

EN-Silvermoon (PvE)
Εικόνες: 2
TASOS3000 is on a distinguished road

Μην εισαι βλακας.Νομιζεις οτι ξυπνησαν μια μερα και ειπαν να βαλουμε τον καμενο τυπο?(δεν λεω εσενα)Λενε οτι θα τον κανουμε ετσι φλεγομενο για να μπορει αργοτερα να υπαρχει μια σχεση και με το Cataclysm!Εξαλου ολοι ξερουμε τι μανια εχει ο Νελ....κατι να ανοιγει πηλες και να ανακατευεται γενικως σε ολα!Σαν τις γιαγιαδες ρε παιδι μου ενα πραμα!εκει το δικο τους!
Ο χρήστης TASOS3000 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-10, 21:19   #39
Μαχητής

Nisiotis

EN-Nagrand (PvE)

φιλε tasos3000 θελω να πιστευω πως βλακας δεν ειμαι...κ' οπωσδηποτε δεν ειμαι ατομο που του αρεσει να δεχεται ακριτα οτι του σερβιρουν..!!
Δεν μπορουμε να κανουμε βεβαια κ' πολλα πραγματα...καλο ειναι ομως να κοιταζουμε καποιο παιχνιδι οπως το wow οχι ως ανεγκεφαλοι παικτες που μπαινουν σκουπιζουν, καθαριζουν κ' τερμα!! αλλα θα πρεπει να βλεπουμε κ' λιγο τι γινεται! Κ' ολο αυτο διοτι -ξαναλεω για πολλοστη φορα- αυτο που τραβαει κ' ελκυει σε αυτο το παιχνιδι, το οποιο σε αλλους τομεις υστερει κατα πολυ αλλων οπως το war, ειναι το backround που εχει...η ιστορια του!!!!
προσωπικα ειμαι τρανη αποδειξη αυτου που λεω!!! χωρις να εχω ασχοληθει ιδιαιτερα εχω δεθει με το παιχνιδι κ' ανυπομονω να το αρχισω στο full, μονο κ' μονο επειδη με συναρπαζει ο κοσμος του!! εχω ασχοληθει κ' με το war, το οποιο σε πολλα ζητηματα ειναι ανωτερο κατα πολυ ομως δεν εχει καποια ιδαιτερη ιστορια...ειναι οι empire που μαχονται τους chaos, τιποτε αλλο...ουτε προσωπικες ιστοριες ηρωων ουτε τιποτα...σκοτωνεις, σκοτωνεις, σκοτωνεις!!! θυμαμαι καποιος γνωστος μου που ειχε παιξει πρωτα wow κ' μετα war ειχε καταληξει στο ιδιο συμπερασμα (κ'πολλοι αλλοι) αλλα εγω πιστευα πως εκανε λαθος, μεχρι που το διαπιστωσα κ' ο ιδιος!!!
Ο λογος που εκανα αυτο το θεμα δεν ειναι για να σας επιβαλλω τη γνωμη μου φυσικα αλλα, για να προβληματιστουμε ολοι ως προς το ζητημα αυτου που λεμε ολοι με μια λεξη lore!!! κατα ποσο δηλ. ειναι σημαντικο ή οχι για το καθενα μας να υπαρχει εξελιξη μεν της ιστοριας αλλα παντα με προσοχη κ' σεβασμο σε αυτα που ηδη γνωριζουμε! κ' χαιρομαι ιδιαιτερα για τη συμμετοχη που υπαρχει στη συζητηση αυτη!!!!

Παλιά 08-02-10, 23:35   #40
Ήρωας

Το avatar του χρήστη TASOS3000

Αtheron
των Hellenic stars

EN-Silvermoon (PvE)
Εικόνες: 2
TASOS3000 is on a distinguished road

Αυτο σου λεω οτι ο καμενος βοηθα στην εξελιξη του lore!Συνδεει wotlk με cataclysm το οποιο ειναι γιεματο με πυρινικες (στην κυριολεξια)αλλαγες στο Azeroth.Αν και νομιζα οτι η αποφαση ηταν τρομερα ηλιθια στην αρχη τωρα μου φενεται τρομερα κερδοσκοπιμη γιατι ποια εταιρια δεν θα θελει περισσοτερους παιχτες για να εχει και περισσοτερα χρηματα;
Σιγουρα οχι η blizz.
Επισης εχεις δει το <<cinematic>>του cataclysm;Αμα ναι τοτε θα καταλαβεις.

(Πολυ ωραιο θεμα και αποψεις,και εμενα με χαλασε ο θανατος του Artha γιατι ηταν ενας main χαρακτηρας του παιχνιδιου και δεν επρεπε να τον σκοτωσουν αλλα καπως να τον ελευθερωσουν απο τον νελ...κατι,να συνεχιζοταν το cataclysm και ο arthas να πολεμουσε τον Deathwing./Μεγαλη φαντασια εχω!
Ο χρήστης TASOS3000 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία
Συντόμευση Forum

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:50.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.2.0
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2010
Σχεδιασμός: smas

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21