φιλε tasos3000 θελω να πιστευω πως βλακας δεν ειμαι...κ' οπωσδηποτε δεν ειμαι ατομο που του αρεσει να δεχεται ακριτα οτι του σερβιρουν..!!

Δεν μπορουμε να κανουμε βεβαια κ' πολλα πραγματα...καλο ειναι ομως να κοιταζουμε καποιο παιχνιδι οπως το
wow οχι ως ανεγκεφαλοι παικτες που μπαινουν σκουπιζουν, καθαριζουν κ' τερμα!! αλλα θα πρεπει να βλεπουμε κ' λιγο τι γινεται! Κ' ολο αυτο διοτι -ξαναλεω για πολλοστη φορα- αυτο που τραβαει κ' ελκυει σε αυτο το παιχνιδι, το οποιο σε αλλους τομεις υστερει κατα πολυ αλλων οπως το war, ειναι το backround που εχει...η ιστορια του!!!!
προσωπικα ειμαι τρανη αποδειξη αυτου που λεω!!! χωρις να εχω ασχοληθει ιδιαιτερα εχω δεθει με το παιχνιδι κ' ανυπομονω να το αρχισω στο full, μονο κ' μονο επειδη με συναρπαζει ο κοσμος του!! εχω ασχοληθει κ' με το war, το οποιο σε πολλα ζητηματα ειναι ανωτερο κατα πολυ ομως δεν εχει καποια ιδαιτερη ιστορια...ειναι οι empire που μαχονται τους chaos, τιποτε αλλο...ουτε προσωπικες ιστοριες ηρωων ουτε τιποτα...σκοτωνεις, σκοτωνεις, σκοτωνεις!!! θυμαμαι καποιος γνωστος μου που ειχε παιξει πρωτα
wow κ' μετα war ειχε καταληξει στο ιδιο συμπερασμα (κ'πολλοι αλλοι) αλλα εγω πιστευα πως εκανε λαθος, μεχρι που το διαπιστωσα κ' ο ιδιος!!!

Ο λογος που εκανα αυτο το θεμα δεν ειναι για να σας επιβαλλω τη γνωμη μου φυσικα αλλα, για να προβληματιστουμε ολοι ως προς το ζητημα αυτου που λεμε ολοι με μια λεξη lore!!! κατα ποσο δηλ. ειναι σημαντικο ή οχι για το καθενα μας να υπαρχει εξελιξη μεν της ιστοριας αλλα παντα με προσοχη κ' σεβασμο σε αυτα που ηδη γνωριζουμε! κ' χαιρομαι ιδιαιτερα για τη συμμετοχη που υπαρχει στη συζητηση αυτη!!!!