| | |||||||||||
| Player vs Environment Συζητήσεις για ότι έχει να κάνει με PvE, mobs, τακτικές για boss και first kills. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Τις τελευταιες μερες εψαχνα πληροφοριες για το πως θα λειτουργει το νεο συστημα στο Hmode αλλα δε βρηκα κατι ενδιαφερον. Πειτε μου και τη γνωμη σας για τη δυσκολια του ΙCC γιατι εμενα μου φενεται οτι η Blizz εχει κουλουρεψει ολα τα boss.Δεν εχο ακουσει κατι για το επιπεδο του heroic ακομα. Πρωτο μου post , πειτε μου αν εκανα κανενα τραγικο λαθος για να το ξανακανω
__________________ An amatuer practices until he can get it right , a professionalist practices until he can't get it wrong. |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο το ICC μπορώ να πω, αν έχεις το απαραίτητο gear και 5 εγκεφαλικά κύτταρα άκαφτα. Η sindragosa φαίνεται ενδιαφέρουσα, μόνο 2-3 tries στο 10 man μας την έχω δει όμως και μετά σταματήσαμε γιατι 4 το πρωί, δεν την παλεύαμε πια. Περιμένω να δω lich king |
| | |
| | #3 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | 25 man down, είναι γελοία μαζί με όλα τα άλλα boss, ξαναλέω, το WoW άλλαξε παααααααααάρα πολύ. Παλιά έκανες μήνες να φας τον τελευταίο, τώρα είναι piece of cake. | ||
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Για το Hard Mode το ενεργοποιείς μόλις φας τον Arthas.
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | Ε, τα HC γίνανε unlock χθες για US και έχουν ήδη φάει 8/12 :< Τελευταία ελπίδα είναι Lich King HC νομίζω! Ελπίζουμε να είναι τουλάχιστον όπως yogg 0 prenerf, να πάρει λίγο καιρό να πέσει. Πολύ faceroll προς το παρόν πάντως.
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Νέο μέλος | Αμα εχουν πεσει 8/12 στο Η σε 1 μερα δεν παμε καλα.Πλακα μας κανει η Blizz. Αχ που ειναι ο C'thun που εριχνε πουτσα για 2 μηνες
__________________ An amatuer practices until he can get it right , a professionalist practices until he can't get it wrong. |
| | |
| | #7 |
| Νέο μέλος | Τον έστειλε η blizzard για κατούρημα
__________________ Join us in our never ending journey, Into the burning lake of fire. Let us fill your helpless soul, Fill it with sweet desire! |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | ^ | | ΛΟΛ Στην αρχή ψάρωσα λέω τι σκατά γίνεται εδώ δεν έγραψα ποτέ σε αυτό το τόπικ. Hi συνονόματε :Ρ Οn topic τώρα όπως έχουν πει και οι ίδιοι δε νομίζω οτί υπάρχει έλλειψη ευριματικότητας στα fights =.= Ίσα ίσα κατ' εμέ είναι πολύ πρωτότυπα και δε νομίζω οτί παλιά ήταν τόσο πολύπλοκα, αν και δεν έχω παιξει vanilla. Απλά τώρα κυκλοφορούν βίντεο και τακτικές από πολύ νωρίς μόλις κάποιος δοκιμάσει τα νέα bosses στη beta οπότε που θα πάει κάποια στιγμή θα το βγάλεις. Επίσης τα raids είναι 10άρια ή 25άρια όπου πολύ λιγότερα άτομα έχουν να οργανωθούν και να κάνουν αυτό που πρέπει.
__________________ Τελευταία επεξεργασία από ~Astaroth~ : 15-02-10 στις 14:36 |
| | |
| | #9 |
| Μαχητής | Η αληθεια ειναι πως το παιχνιδι εχει γινει εν μερει πιο ευκολο προς χαρην των casual.Παρ'ολ'αυτα τα hard modes παραμενουν hard και οσοι παραπονιουνται οτι κατι τετοιο δεν ισχυει (συγκρινοντας τα με τα vanilla fights) θεωρω πως σφαλουν.Κατ'εμε ειναι σημαντικα πιο δυσκολα και θα σας εξηγησω το γιατι. Να σημειωσω εδω πως πολλοι παρερμηνευουν καποιες καταστασεις που κανουν το παιχνιδι να φαινεται πιο ευκολο.Παραδειγμα πρωτο ειναι τα απειρα addon που εχουν κανει τη ζωη των raider-και μη τοσο πιο ευκολη.Σου λενε με ακριβεια δεκατου του δευτερολεπτου ποτε το boss θα κανει το καθε spell,σε ποιον θα το κανει,ποιος εχει το Χ debuff,ποση ωρα θα το εχει κλπ κλπ κλπ.Εχω την τυχη να ειμαι σε guild του οποιου ο raid leader ειναι συγγραφεας πολλων γνωστων addon (BigWigs,oRa κ.α.) και κυριολεκτικα μου γραφει addon για οτιδηποτε μπορει να φανταστει κανεις.Οταν λοιπον εχεις οργανωσει το UI σου,ωστε να σου παρεχει ενα καρο πληροφοριες για το τι συμβαινει γυρω σου με την παραμικρη λεπτομερεια,η αποδοση σου ειναι αναμενομενο να ανεβει κατακορυφα και το εκαστοτε fight να ειναι φαινομενικα πιο ευκολο πραγμα το οποιο δεν συνεβαινε παλαιοτερα.Τουλαχιστον οχι στον σημερινο βαθμο. Επισης καλο θα ηταν να θυμομαστε πως εαν δεν υπαρξει οποιασδηποτε μορφης nerf σε πολλα fights μονο με το κυαλι μπορουμε να τα δουμε,με παραδειγματα απο TBC μεχρι σημερα (unerfed M'uru/Firefighter κανεις?). Μια ακομη σημαντικη παρατηρηση ειναι πως πλεον οσοι βρισκονται σε top guilds ξερουν-να-παιζουν.Δεν υφισταται πλεον σοβαρος raider που να μην εχει κανει theorycrafting για την κλαση του με τον ενα η τον αλλο τροπο,σε βαθμο ανηκουστο επι εποχης Vanilla. Ολα αυτα συμβαλλουν λοιπον στο να φαινεται το παιχνιδι πιο ευκολο απ'οτι ειναι και πολλοι πιστευω το ξεχνανε αυτο. Προχωρωντας να αναφερω πως καλο θα ηταν να εχουμε στην ακρη του μυαλου μας πως το ICC δεν εχει γινει ακομα clear σε 25man hard mode εστω κι αν διανυουμε την δευτερη εβδομαδα με το 5%Area buff και κοντα ενα μηνα(?) απο την μερα που εγιναν unlock τα hard modes. Μετα ας σκεφτουμε τι πρεπει να κανει σημερα ενα hardcore guild για να εχει μια σοβαρη διακριση μεσα στα τοπ #10 στον κοσμο. Χρειαζεται ολοι οι raider να εχουν απο τουλαχτιστον 1-2 alts με τους οποιους κανουν clear το ICC ανελλειπως καθε εβδομαδα σε 10man,10man heroic,25man και οσα fight μπορουν σε 25heroic.Αυτο κυριολεκτικα εξουθενωνει ακομα και τους πιο hardcore raiders,με χαρακτηριστικο παραδειγμα τους Last Resort,ενα απο τα πιο παλια και σεβαστα guild το οποιο προσφατα "κατεβασε ρολα". Εαν τωρα εσεις ακομα πιστευετε πως το παιχνιδι ειναι ευκολο τοτε τι να πω,αφηστε το WoW και πατε στο Ιρακ μηπως βρειτε εκει fights με το βαθμο δυσκολιας που ονειρευεστε. |
| | |
| | #10 | |||||||||
| Συντονιστής | Θα χρησιμοποιήσω μια απάντηση που έδωσε ο Ghostcrawler σε παρόμοια ερώτηση και πιστεύω ότι καλύπτει το θέμα απόλυτα:
| |||||||||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |