| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Hai. Πήρα πρόσφατα την κάρτα ATI Radeon 4890. Την κούμπωσα, κατέβασα και τα τελευταία drivers, όμως με κάθε φορά που ανοίγω το πισι μου λέει αυτό: ![]() Αny ideas? :/
__________________ |
| | |
| | #2 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Την έκανες re-install? | ||
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Ναι. Και πάλι όμως μαλακίζεται.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| High Warlord | Τι να πώ...καλό κουράγιο φίλε :/
__________________ |
| | |
| | #5 | ||
| Ήρωας
| Αν δεν είχες Ati κάρτα πριν, πχ είχες nVidia, τότε πρώτα κάνε unistall το προγραμμα της nVidia και μετά install αυτό της Ati. Και φυσικά, επειδή έχεις 7, το κάνεις run με δεξί κλικ και run as administrator.
__________________ EU-The Maelstrom(PvP):
| ||
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Έχω κάνει uninstall τα drivers της Nvidia που είχα πριν το πρώτο πράγμα που έκανα. Windows XP είναι btw, απλά έχω vista looks
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Να ρωτήσω κάτι τελείως ηλίθιο? Απλά και μόνο λόγω παράνοιας :x Υπάρχει περίπτωση να μην έχω κουμπώσει σωστά την κάρτα? (δε θα ήταν ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ μετά από 2-3 βδομάδες? γιατί τόσο έχει περάσει) /embarassement off
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Αν πας στην προσθαφαίρεση συσκευών εκει θα βρεις την κάρτα γραφικών σου. Δοκίμασε να κάνεις δεξί click και uninstall τους drivers απο εκεί. Μετά κάνε μία refresh στην λίστα και αν δεν τους περάσει απο μόνο του τότε ξανακάνε ένα install εσυ. Αν υπάρχει κάποιο conflict θα μπορέσεις να το δεις εκεί λογικά(η κάρτα γραφικών σου θα έχει ένα κιτρινο σύμβολο αν υπάρχει κάποιο conflict) |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |