| | |||||||||||
| Γενικά νέα Νέα για το World of Warcraft, The Burning Crusade και Wrath of the Lich King. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Ο Boubouille του MMO Champion κατάφερε να ξετρυπώσει το παρακάτω βιντεάκι, το οποίο είναι καρασπόιλερ του κερατά... (Περαιτέρω σχόλια για το παρακάτω βίντεο δεν έχω να κάνω, enjoy) ![]() (Spoiler είναι, δε κάνουν embed κάτι τέτοια) Τελευταία επεξεργασία από mrunbox : 03-02-10 στις 18:50 |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | WoW!!!!! I love this Video!!!!!!! Φίλε είναι φοβερό!!!!!! |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | Ωραίο ευχαριστούμε !! |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | Και πάμε όλοι μαζί σε ρυθμό μαντινάδας: "Ο Βασιλιάς μας πέθανε, ο Βασιλιάς μας πάει,΄ έλα έλα ο Βασιλιάς μας πάει" |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Μόνο εγώ απογοητεύτηκα? Τι σάπιο τέλος είναι αυτο? Πέθανε ο τσόγλανος και πήρε τη θέση του ο αντίστροφος του Michael Jackson (από λευκός έγινε μαύρος!!) Μα τι είναι αυτά τελοσπάντων?Γιατί δεν επεμβαίνει το ΕΣΡ?Θα πάω στο Χαρδαβέλλα!!
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | για όποιον δεν κατάλαβε ποιος είναι ο τυπάς που παίρνει τη θέση του... Bolvar Fordragon |
| | |
| | #7 | ||||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Παράθεση:
Ηe took one for the team LONG LIVE THE KING!!!
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| ||||
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Σιγά τη θυσία. Καλά λαμόγια είναι και οι δυο τους. (Bolvar & Tirion) Δεν είδες πως έκαναν μόλις είδαν άδεια τη θέση του προϊστάμενου? Και πέρα από την πλάκα εγώ παρατήρησα μια ύποπτα έντονη επιθυμία και των δύο να "θυσιαστούν". Είναι γλυκιά η πουτάνα η εξουσία...
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #9 |
| High Warlord | Και πάμε όλοι μαζί σε ρυθμό μαντινάδας: "Ο Βασιλιάς μας πέθανε, ο Βασιλιάς μας πάει,΄ έλα έλα ο Βασιλιάς μας πάει" Just LOL... άν και κάραspoiler του κερατά όπως αναφέρει ο Arafin το είδα.GG blizz,καλούτσικο..το cataclysm είναι ψέμα..wrath of the orange king πρέπει να είναι το next expansion |
| | |
| | #10 | ||||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Παράθεση:
ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....για την φουκαριαρα την μανα μου το κάνω !
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| ||||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |