| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #51 |
| Νέο μέλος | Εμενα τα αγαπημένα μου quest είναι το ένα το quest chain του shadowmourne...Αν και δεν το έχω τελειώσει ακόμα στο πρώτο quest είμαι |
| | |
| | #52 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Ένα απο τα πιο προτότυπα Quests ever με references στους Pink floyd Welcome to the machine ! YouTube - Cataclysm Beta - Welcome to the Machine (the true best quest ever)
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #53 |
| Νέο μέλος | Το chain quest της Αράχνης Shadra που είναι σκέτη δολοφόνος και όταν τη νίκησα μόνος με fear και pet μόνο που δε δάκρυσα |
| | |
| | #54 |
| Νέο μέλος | Shadowmourne... It's complete... When most would falter,you have overcome. You have withstood the torment of the Lich King himself,and now Shadowmourne is yours. Go now... Wield this mighty weapon and direct the souls that empower it. Go forth,and defeat the Prince of Darkness. Τζαματα λογακια και γαμω τα reward.Οχι μονο το axe...Και μετα το last quest παιρνεις καλα πραγματα οπου πουλησα 3 απο αυτα και κρατησα το mount και το tabard ετσι για μοστρα |
| | |
| | #55 |
| Νέο μέλος | Lupus Pupus- Borean tundra - lvl 71~~ οταν το εκανα πρωτη φορα λεω δεν παιζει μας δουλευουν... |
| | |
| | #56 |
| Μαχητής | Εμενα μου αρεσει ενα στα Storm Peaks που γατζωνε στον αερα απο κατι δρακουσ και σκοτωνεις τους καβαλαρηδες |
| | |
| | #57 |
| Ήρωας | Ahn Qiraj quest line απλα επικο!
__________________ ![]() Nikelia - 85 Gnome Mage Kazzak EU Forestman - 85 Night Elf Druid Kazzak EU |
| | |
| | #58 |
| Νέο μέλος |
__________________ "Ό,τι δε συνέβη ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά." Νίκος Καζαντζάκης |
| | |
| | #59 |
| Ήρωας | ΛΑΤΡΕΨΑ αυτό με το Plants vs Zombies ![]() Το πετ είναι όλα τα λεφτά. Ίδρωσα λίγο για να το τελειώσω αλλά άξιζε τον κόπο :Ρ
__________________ |
| | |
| | #60 |
| Συντονιστής | Πλέον το αγαπημένο μου quest στο WoW (το πρώτο στο video). Απλά Ε-Π-Ο-Σ! BLOOD AND THUNDER, RIGHT!!!!??
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |