| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου, κάποιο αντίστοιχο θέμα αλλά δεν πειράζει. Με αυτό το παιχνίδι θα φτιάξουμε μία ιστορία, καρναβάλι. Θα ξεκινήσω εγώ με 2 posts για να καταλάβετε περίπου τι παίζει και μετά κάνετε post με την συνέχεια της ιστορίας. Κάποια στιγμή μετα από καιρό θα το σταματήσω και θα την γράψω ολοκληρωμένη. Κανόνες: 1)Γράφετε στα ελληνικά. 2)Γράφετε ελληνικά. 3)ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΛΕΞΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. 4)Δεν βάζουμε τελεία εάν δεν σταματάει η λογική συνέχεια της ιστορίας. 5)Δεν βάζουμε κεφαλαίο εάν ο προηγούμενος δεν έχει βάλει τελεία πρώτα. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Μια φορά και έναν καιρό, | ||
| | |
| | #3 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | στα Sewers του Dalaran, ήταν | ||
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | ένα θεότρελο gnome το οποίο,
__________________ Level 80 Druid Tank/Healer Level 80 Mage Dps Level 80 Deathknight Dps |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | σταματησε να πιει μια μπίρα στο τοπικό inn , |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | και μετά από 4-5 μπίρες μέθυσε,
__________________ Level 80 Druid Tank/Healer Level 80 Mage Dps Level 80 Deathknight Dps |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | και άρχισε να βρίζει ένα Tauren
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | αλλα ο tauren ηταν ο chuck norris
__________________ Ο Αρης δεν ηταν ηρωας μυθιστορηματος για να πλαστει κατα την περισταση. |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | μέχρι που ο Tauren τα πήρε πολύ άγρια και
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | και έλιωσε το gnome |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |