| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Συντονιστής | Και που λέτε πάω σπίτι, μπαίνω για random daily με τον deathknight αλτ μου, tank = instant queue, φύγαμε. Κάνω το pull, και βλέπω την ζωή μου να μειώνεται... μέχρι που μετά απο 15 δεύτερα πεθαίνω. Κοιτάω ο healer , online και καθότανε. Κοιτάω healing done, 3k. Ρωτάω τι έγινε, και τι μου απαντάει ο 232 παίχτης: ![]() Εντάξει, δεν είναι ότι καλύτερο στον κόσμο, αλλά δεν τον λες και άντυτο. The World of Warcraft Armory - Ragnadeth @ Genjuros - Profile Ακόμα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο με την ηλιθιότητα που υπάρχει στον πλανήτη... |
| | |
| | #2 |
| Νέο μέλος | Shat op tank look your gear!!1 θες και heals......
__________________ Loads of 60lv chars retired.. My 80s RIP for good! Leveling casually my shaman :o for Cataclysm. |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | lol δεν λέει Look your gear αλλά Look YOU gear!!!!!! haha
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | ααα και μια ερώτηση τι addon έχεις και σου δείχνει έτσι τα golds τα fps κλπ?
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| | #5 |
| Συντονιστής | H μπάρα κάτω είναι το Fubar , και βάζεις άλλα addons μετά πάνω του (τα λεφτά είναι το money_fu, fps : performance_fu και ούτω καθ'εξής ) Αυτό που δείχνει το spec είναι το dualspecfu , και κλικάρωντας το αλλάζεις και spec |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Και λιγα σου ειπε...
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #7 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Ηθελέ να πει οτι με το gear σου δεν χρειαζεσαι heals γιατι εισαι OP (και καλα
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #8 |
| High Warlord | Lol,αρκετό QQ έπεσε...
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Μαχητής | [blackburnman-hellscream]'s communication skills hit english language for 9999 shadow damage Τελευταία επεξεργασία από Μηχανικός : 01-02-10 στις 13:28 |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας Εγγραφή: 19-11-2009
| Βρε παιδιά αυτά που μιλούσε ήταν Engleze (η version της Αγγλικής γλώσσας που μιλάμε στο game). Shat op tank look you gear. You goond gear no die why asks haeling ok you go go!!! E το χω, το χω εε?
__________________ When the game finally ends and everyone looks at what they have been doing for the past 5 years lets remember - I was Inner Sanctum! |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |