| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Καλησπέρα παίδες στον Twilight's Hammer με ένα φίλο είδαμε μια ξαφνική αύξηση στους Horde και αποφασίσαμε να αλλάξουμε realm και να πάμε σε ένα με αρκετούς Alliance. Σκεφτόμαστε για Sylvanas καθώς έχουμε ακούσει ότι έχει πολλούς Alliance και γενικά ότι είναι ένας καλός server. Εσείς τι λέτε αξίζει; Και αν όχι υπάρχει κάποια άλλη πρόταση
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| | #2 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Δεν ξέρουμε τι ακριβώς ψάχνεις. Γίνε ποιο συγκεκριμένος. Sylvanas για κανένα λόγο. Θα μαρτυρίσεις την ώρα και την στιγμή, από το lag. | ||
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Ψάχνω ένα Realm με πολλούς και καλούς Alliance και έχω ακούσει για Sylvanas και ρώτησα αν είναι καλή επιλογή. Και αν δεν είναι υπάρχει κάποια πρόταση;
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Έλα Haomarush. Πολλοί και καλοί allies. Κάνουν VoA 2 φορές τη βδομάδα αχαχαχαχαχαχα!!
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | haha γιατί εδώ πήραμε WG πριν λίγες μέρες πάλι. Μέχρι τότε είχαμε να πάρουμε από το 2009!!!!!!!!!!!!
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Έλα στον Blade Edge's. Αν και είμαι Horde εδώ έχει πολλούς aliance. Eγώ που παίζω 2 χρόνια wow 2-3 φορές έχουν νικήσει οι horde στο Alterac Valley!!! Αλλά στα άλλα bg υπάρχει ισσοροπία.
__________________ Level 80 Druid Tank/Healer Level 80 Mage Dps Level 80 Deathknight Dps |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Να διευκρινίσω κάτι άλλο θέλω έναν server με καλό PvE και οχι PvP
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Τοτε ελα silvermoon...Pve...alliancιανοι κτλ. |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | hmmmm το σκέφτομαι και αυτό
| | |
| | #10 |
| Νέο μέλος | θελεις εναν server που να εχει ελληνες η δεν σε νοιαζει αυτο? |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |