| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | ακούγοντας την φασαρία που γίνεται για το diablo III, αποφάσισα να ασχοληθώ με την σειρά από την αρχή της.Τις Τελευταίες 5 μέρες παίζω το diablo I (playstation version από ένα φίλο), και θέλω να κάνω μια ερώτηση: Όταν τερματίσεις το game, μπορείς να αρχίσεις πάλι με τον ίδιο χαρακτήρα,lvl,spells,και τα item που έχεις στο inventory.Τα unique items που δεν είναι quest rewards, γίνετε να τα κρατήσεις ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Να ρωτήσω τι σε εμποδίζει να το δοκιμάσεις? |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | έχω διαβάσει αρκετές πληροφορίες σε forums και reviews, και κάπου γινόταν αναφορά σχετικά με τα unique items και κατά πόσο αυτά είναι διαθέσιμα στα επόμενα playthroughs. Επειδή έχω ένα κόλλημα με το gear, και δεν θέλω να χάσω το dreamflange που σήκωσα με τον Sorcerer μου, πριν πάω για το final boss, ζητάω βοήθεια από άλλους παίκτες |
| | |
| | #4 |
| Συντονιστής | Δεν το χάνεις το gear, do not worry. |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | ok τότε, όταν θα παίξω θα κατέβω στο 16o level να πω ένα "για" στον diablo. Ευχαριστώ για το help |
| | |
| | #6 |
| Συντονιστής | Και αυτός θα'χει να σου πει πολλά |
| | |
| | #7 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 27-01-2010
| Όλα κομπλέ είναι με το gear. Παίρνεις τον χαρακτήρα σου όπως ήταν και απλά ξαναπαίζεις τα ίδια αλλά σε πιο δύσκολη version. Ό,τι και να σήκωσες πάντως, απ' τη στιγμή που είναι στο normal επίπεδο, κάποια στιγμή θα το αλλάξεις... /και Diablo χωρίς mouse και πληκτρολόγιο; Πώς μπορείς; |
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | δεν μου αρέσει πολύ το clickfeast |
| | |
| | #9 |
| Συντονιστής | Κάτσε βρε να βγει το game, το γλωσσόφαγες ήδη.. |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | To diablo 3 είναι σε pre-alpha ακόμα και δεν είναι το final product...Ακόμα το φτιάχνουν και όταν το τελειώσουν με το καλό τότε θα δούμε. Το μόνο που με χαλάει σχετικά με το diablo 3 είναι το wow style inventory. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |